Pov:nisrin

2.5K 96 2
                                    

Ik vind het zo lief van hem! Ik gaf hem een kus en keek hoe laat het ondertussen is. Het was al 2:00,ik begon al met mij om te kleden enzo... We waren klaar en het was al 3:00. De dokter kwam binnen en legde ons uit wat we moesten doen als er iet gebeurde en wenste ons sterkte. We wachtte nog alleen op rida want hij ging ons brengen naar het vliegveld.

Ondertussen waren we al op het vliegtuig we waren nog maar net op tijd. Ik zei tegen wassim of hij het nog wist toen we naar Marokko gingen en ik zo mongolish was aant zingen. Hij lachte zich dood en zei: hoe kan ik dat nu vergeten. Ik lachte mee en het vliegtuig begon met opstijgen. Ik schrok eerst maar voor de rest van de vlucht heb ik alleen maar geslapen..

Pov:wassim
Ik kon men lach niet inhouden toen nisrin schrok toen we opstegen. Het deed me denken aan de eerste keer. Eigenlijk de eerste keer dat ik haar zag, vond ik haar al wauw.ik keek naast me en zag nisrin slapen. Wauw ze is echt mooi. Ik betrapte mezelf met dat ik haar aanstaarde. Ik besloot om zelf ook maar wat te gaan slapen, want ben best wel moe. Ik deed ik eerst dua dat alles goed zal komen met nisrin. En viel in slaap.

Pov:nisrin
Ik werd wakker door de stuardesse die zei dat we onze gordels om moesten doen, want dat we zo gingen landen. Ik maakte wassim wakker en hij zei met ze sexy ochtend stem :goedenmorgen schoonheid. Ik lachte en zei dat hij zen gordel om moest doen want dat we zo gingen landen.

We kwamen aan op het vliegveld en zagen een meisje van mss 19 naar ons toe komen. Ze knuffelde wassim stevig.

Wassim zei : hey sanae

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Wassim zei : hey sanae. Ze zei hoest met men broer. Hij zei goed goed. Sanae gaf me een knuffel en zei :ben jij nisrin? Ik knikte en keek haar raar aan. Ze zei : oow ja ik ken je via wassim. Ze kwam dichter en fluisterde in men oor: "hij kan maar niet ophouden over jou". Hahaha ik lachte en wassim keek sanae met een dodelijke blik aan. 

We kwamen aan in Deurne want daar woonde wassim. Ik stapte af en ging mijn bagage halen, maar wassim volgde me al snel en zei :"nee nee ik draag het wel voor jou ga jij maar een beetje uitrusten". Sanae zei : nu zehma gentleman 🙄 ik begon te lachen en ging samen met sanae naar binnen. We gingen naar binnen en het was zo'n typisch marokkaans huis met verdiepingen. En 274458 kamers. Sanae zei :"volg me naar je kamer".ik volgde haar maar op de trap begon ik alles ineen draaierig te zien. Ik hoorde nog :"manal gaat het"! En toen werd het zwart.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Donde viven las historias. Descúbrelo ahora