Pov Nisrin

966 53 3
                                    

Als ik het heb over de echt moeder van nisrin dan zeg ik :'moeder'
Maar als ik het over haar pleegmoeder heb zeg ik :moeder

Ik stond de volgende dag op en ik rende naar de brievenbus ik heb namelijk een email gekregen over dat men uitslagen een van deze dagen in de brievenbus zouden liggen. Ik ging in men pyjama en ik zag een brief van het ziekenhuis in de brievenbus liggen. Ik durfde hem niet te openen. Ik ging naar binnen en ik besloot eerst te gaan douchen. Ik douche en deed men outfit aan.

ik deed een grijze broek aan met gaten in en mijn kenzo trui daarover deed ik nog een leren vest aan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ik deed een grijze broek aan met gaten in en mijn kenzo trui daarover deed ik nog een leren vest aan. Ik opende de briefen las wat er in stond, ik was zo blij! Ik ben eindelijk genezen, men dag kon niet meer stuk. Ik liet het goede nieuws nog weten aan sanae.

Onderweg in men auto zag ik iemand bekend zitten op de grond. Ik stopte en parkeerde de auto, ik stapte uit en ik zag men 'moeder'. Ik zag haar daar uitgeput zitten, ik kon haar niet laten. Ik ging naar haar en vroeg:'wat doe je hier?' ze keek me met een zwakke glimlach aan en zei :'benti ik was vergeten dat ik men geld vergeten was in Marokko, en je wou me niet meer zien dus heb ik hier maar geslapen.Ik keek haar medelijdend aan en zei :' kom dan breng ik je naar ons huis '. Ze gaf me een brdankende glimlach en ik hielp haar met opstaan. Ik zetten haar in men auto., E keek verbaasd en vroeg :'is dit jou auto'? Ik knikte en zei :'ja ik heb men eigen kledingbedrijf'. Ze keek me trots aan en voor de rest was het stil tijdens de rit. Ik had het gevoel dat dit men schuld was, dat ze buiten heeft geslapen. Ik hielp haar met uitstappen en ik belde aan, ik zei tegen men moeder :'breng haar naar binnen en geef haat wat te eten en laat haar douchen. Ze heeft meskina buiten geslapen'. Men moeder keek me met grote ogen aan.

Na even alles duidelijk te maken aan men moeder vertrok ik naar men werk. Ik kwam aan in ons kantoor. Ik keek verbaasd door het kantoor toen ik zag wat ik daar aantrof, nassim zat te zoenen met inge van het secretariaat. Ik keek hun vies aan, ik besloot er maar niks van te zeggen. Ik vond het best wel grappig hoe ze stopte en me bang aankeken. Nassim zei :'euhmm sorry ik wist niet dat je ook kwam werken'. Ik keek hem droog aan en ging aan men kantoor zitten, ergens deed het me wel wat maar aan de andere kant Nassim is niets van me. Die kech :'inge' was ondertussen al weg.

Na wat te werken zag ik sanae nar binnen komen. Ik heb sinds het voorval niet met Nassim gepraat. Het was dus stil. Ze kwam wat aan me vragen ik beantwoorde erop en ze vroeg :'ga je mee koffie halen'? Ik knikte en ging mee. Buiten zei ze :'wat is er tussen jullie het is zo stil'? Ik vertelde haar alles aangezien sanae men beste vriendin is en ik kan haar vertrouwen. Ze zei :'tfouuu ik dacht hij is real met meisjes'. Ik zei :'tjaa, je ziet pas hoe mense echt zijn als het mesje valt'. Ik vertelde haar ook :'kijk sanae ik ga straks met wassim naar het bal van zen werk.' ze keek me met grote ogen aan ze had dit duidelijk ook niet verwacht ze zei :'oehh er groeit iets tussen jullie'. Ik keek haar droog aan en zei :'als vrienden'. Ze keek me met wiebelende wenkbrauwen aan. Ze vroeg :'heb je wel een jurk'. 'Shit?!! Daar had ik nog niet aan gedacht.' sanae zei :'we gaan samen straks onder de middagpauze naar het stad'. Ik knikte.

Na lang werken was het eindelijk middag, ik zit nu samen met sanae in men auto onderweg naar het stad. Ik kwam aan bij een winkel met allemaal mooie jurken na een paar te passen gingen we toch voor een leren rok met een strakke witte trui. En daarover een beige lange jas.

Ik keek goedkeurend in de spiegel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik keek goedkeurend in de spiegel. Sanae zei :'wauw girll you slayy!!'ik lachte naar haar. Ik deed deze kleren uit en ik ging samen wat eten met sanae en daarna gingen we weer terug naar ons werk.

Het was 5 minuten voor dat ik zou stoppen met werken totdat ik een SMS kreeg van wassim. Hij zei :' over een uurtje kom ik je van je werk afhalen. Gelukkig had sanae haar make up bij. Ze maakte me op en ik stijlde men haar in de toiletten. Ik was nog bezig met men haar en sanae zei :wassim is er al'. Ik zei:'ga jij maar even naar hem k ben zo klaar'. Ze knikte en ging naar hem. Ik maakte men har snel af en ik keek goedkeurend in de spiegel.

Pov Wassim:
Ik had men pak al aan en ik vroeg aan sanae :'waar is nisrin?' 'Ze komt er zo aan' zei ze. Ik knikte na even wachten kwam Nisrin haar kantoor binnen. Wauw!! Ik kon men ogen niet van haar afhouden. Totdat ik sanae hoorde lachen ze had door dat ik staarde, Nisrin was aan het blozen. Ik zei :'je ziet er mooi uit waardoor dat ze nog meer moest blozen'. Sanae ging weg. Nisrin sluiten haar kantoor af en we liepen samen naar het gala.

~~~Op naar een avond om nooit te vergeten ~~

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now