Pov Nisrin

877 49 0
                                    

Toen ik iemand hoorde kloppen keek ik op, ik zag hicham. Hij keek me raar aan want ik had een hoofddoek aan. Ik zei : 'chemo'. Hij knikte begrijpelijk en gaf me een boks. Hij vroeg: waarom moest ik komen? Ik zei : euhmm ja wassim was zojuist gekomen. Ik zag dat hij al zenuwachtig met zijn vingers prullde toen ik de naam wassim zei. Ik vertelde verder :' wassim deed heel raar en zei dat ik met hem mee moest. Weet jij daar misschien meer over? Ik zag hem zenuwachtig naar beneden kijken, ik wist gewoon dat ze iets voor me verbergen. Hij zei : sorry nisrin maar h er is beter als je het van wassim hoort. Ik keek hem schuin aan want ik wist niet waarover hij het had. Hicham zei daag en vertrok. Ik vond het raar dat hij zo deed wat verbergen ze voor me?

Pov Wassim
Ik zit bij me thuis in men kamer, denkend over hoe k dit aan nisrin ga vertellen. Of hoe ik haar uperaubt mee ga krijgen, naar het buitenland. Het is niet gemakkelijk om iemand die jou haat mee met je op stap te nemen. Ik dacht na maar ik kwam maar niet op ene oplossing. Ik besloot om de zusje van nisrin om raad te vragen. Ik belde haar op en ik spreekte met haar af aan het parkje.

Nadat ik klaar was met het gesprek ging ik direct naar het parkje. Aangezien het zo dicht was ging ik maar te voet. Aangekomen in het parkje zag ik lina al zitten.ik gaf haar een boks. We praten even bij totdat ze vroeg waarom ze eigenlijk moest komen. Ik vertelde haar alles over dat de drugsbende op zoek is naar ons, en dat nisrin nu nu nu mee moest gaan voordat het te laat zou zijn. Ze keek me verbaasd aan : en wat zei nisrin dan? Eerlijk gezegd durf ik het allemaal niet uit te leggen aan haar. Ze zei dat ik het gewoon eerlijk moest zeggen.

Pov Nisrin
Ik hoorde iemand binnenkomen en ik keek op. Ik zag het ding dat mijn gezondheid zou doen dalen..

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now