Pov Nisrin

895 56 1
                                    

Ik hield me in, ik liet abdel gewoon zen werk doen. Hij deed het zakje in de spuit en liet het in men lichaam druppelen. Ik werd zenuwachtig van dat gedruppeld dat ik hoorde. Hij legde me uit dat dit een sterkere versie is, dan de vorige. Deze versie kan voor meer bijwerkingen zorgen. Ik begin al te stressen, als dit sterker is zal het ook niet lang duren voordat men lichaam het opgeeft.....
Toen het zakje eindelijk leeg was, voelde ik me slapjes. Ik kon zo in slaap vallen ik wist dat het door de chemo kwam. Ik kon amper staan. Ik werd vastgehouden door wassim en abdel, ze brachten me naar men kamer ne ik viel in slaap.

~de volgende dag ~
Ik stond op en ik was nog steeds moe. Ik ging gewoon terug slapen, ik kon amper bewegen. Ik ging terug in een diepe slaap.

Pov Sanae
Nisrin!! Opstaan! Riep ik. Ik zag haar vermoeid kijken. Ze zei :'nee laat me slapen'.'Ik voel me echt slecht. 'ik keek haar bezorgd aan. Ik deed een huisjurk aan en ging naar beneden. Ik zag alle jongens ik begroeten hun met een' salam'. Ik ging naar de keuken en maakten men ontbijt. Ik ging zitten aan de eettafel en ik zag marwan naar me toe komen. Ik glimlachte naar hem. Hij zei :ewa alles goed '?' alhmdlh met jou? '' cava'. Ik knikte. Hij zei :'waar is nisrin'. Ik zei :'ze voelt zich echt vermoeid, na de chemo van gisteren' hij knikte medelevend'.

Ik at men eten op en ik ging naar nisrin. Ik keek van de deuropening nar haar. Ik wou haar net wakker maken totdat ik wassim hoorden zeggen :'laat haar ze moet rusten, abdel heeft gezegd dat het een zware chemo is. Dus ze moet nog uitrusten  het is normaal'. Ik zuchten en knikte naar hem als teken dat ik het begrepen heb. Ik ruimde de kamer op en ik keek naar nisrin. Ik zeg je eerlijk ik ken nisrin allang maar zo heb ik haar nog nooit gezien, ik bleef even naar haar staren en ik ging toen naar beneden.

Pov Wassim
Ik maak me echt zorgen om nisrin, men geliefde is gewoon ziek. Ze kk. Ze komt haar bed al sinds deze morgend niet uit ik hoop dat het snel voorbij is.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Место, где живут истории. Откройте их для себя