Pov :wassim

1.4K 70 3
                                    

Ik werd de volgende dag opgewekt door een hicham die zingend de kamer binnen kwam. Ik deed moeizaam mijn ogen open en zag hicham in alleen een short zingen en dansen op het liedje officieel van broederliefde. Hij zong vals : "ZOEN ME BABE LAAT ZE ZIEN DAT HET OFFICIEEL IS, LAAT ZE ZIEN DAT HET OFFICIEEL IS. ik keek hem geïrriteerd aan en zei :moesten mijn ogen nu al ooraids krijgen? Hij begon te lachen en zei :sta op je vader en ayoub zijn al wakker en roepen jou al SHIN halfuur. Je bent echt precies dood als je slaapt. Ik stond op en jaagde hicham weg van mijn kamer en ging naar de douche, ik ging onder de warme stralen staan. En douche me even vergeten ik alles. Maar hicham moest me weer komen irriteren en zei :ewa a zaqouf hoelang kan je onder de douche staan? Ik zei : lang! om hem te irriteren. Ik ging in mijn boxer naar mijn kamer en deed mijn kleren aan. Ik ging naar beneden en groette iedereen. Hierna ontbeet ik en vertrokken we naar de "mogelijke" plaats van de dealers.

Pov :lina (zusje nisrin)
Ik stond op en zag mama beneden huilen. Ik ging naar mama en knuffelde haar ik ben misschien klein en jong. Maar wel slim om te weten wat er precies met nisrin is. Ik gaf mama een knuffel. Mama bleef maar huilen. Ik zei:mam gaan we vandaag naar nisrin misschien is ze wel beter. Door die worden kalmerende ze een beetje en zei : habibi je hebt gelijk kom we vertrekken direct.

Onderweg in de auto was het stil. Ik probeerde wel een gesprek met mijn moeder te begonnen, maar zag dat ze daar niet echt zin in had. En besloot om maar te zwijgen. We kwamen andere bij het ziekenhuie en gingen direct naar nisrin's kamer. Maar toen we daar aankwamen zagen we haar nog steeds in coma liggen. Ik zag dat de dokter nog bij  haar was, hij zei : ja sorry maar ik heb helaas slecht nieuws.
Mijn moeder begon al tranen in haar ogen te krijgen. Ik keek de dokter aan en wachtte op zijn uitleg. Hij zei :het gaat zelfs elke keer slechter, gisteren was het zelfs beter dan vandaag. Ik begin tranen in mijn ogen te krijgen en voelde me heel erg misselijk.  lk pakte mama's gsm en belde oumaima onze nicht om het haar te vertellen. Ze was in shock en was onderweg hierheen. De dokter stond er nog en hij zei :we hebben haar medicatie versterkt in de hoop dat het beter zal worden. Ik knikte met tranen over mijn wangen. Ik en mijn moeder gingen op de stoelen zitten. We wachten op mijn tante en oumaima toen ze er waren sitteerde we een vers uit de koran. En deden we smeekbeden. In de hoop dat Allah s. w. 't haar zal  genezen inshallah.

Pov:wassim
We gingen eerst naar een plek waar we het plan nog eens doornemen voor het geval dat we daar iemand vinden.  Iedereen begreep het systeemen gingen in busjes naar de plaats. We lieten natuurlijk ook een paar mannen achter voor het geval dat er iets zou gebeuren. Zoals mijn vader hij bleef in de villa voor als er wat zou gebeuren.

We kwamen aan en ik ging eerst achter mij hicham en daarachter karim de rest ging langs de andere kanten. We  gingen naar binnen maar het zag er verlaten uit. We gingen langs elke deur maar we zagen niemand. Ik zag da er nog een deur was toen ik die open Deed zag ik iets wat mijn hart brak. Mijn moeder zat daar op een stoel vastgebinden aan haar handen en bomen. Ik liep zo snel mogelijk naar haar en liet haar los. Niemand begreep iets van het plan van de dealers, ik zat zelf met heel veel vragen maar liet ze achterwegen. Ik hielp mijn moeder en zag dat haar gizicht heel bleek zag en ze had enorme wallen onder haat ogen. Ik en ayoub zeiden  dat we met onze moeder terug gingen naar de villa. Mijn moeder wisselde geen woord met ins onder weg ze deed alleen gebaren. Mar we begrepen het wel het is moeilijk om dagen opgesloten te zitten. Ik knuffelde haar stevig en gaf haar een kus op haar voorhoofd.

Aangekomen bij de villa. Kwam mujn vader naar buiten en stond daar met tranen in zen ogen. Hij geloofde het niet hij riep :jamila ben jij dat! Mijn vrouw waar was je! Mijn moeder gaf hem een zwakke glimlach. We hielpen haar naar haar kamer en ze ging de douche in om zich opte frissen. Ik mijn vader en ayoub plofte neer op de bank. We vertelde mijn vader alles. En hij kon zijn oren niet geloven Hij zei :ze komen 100% terug dit is sws een test......

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Donde viven las historias. Descúbrelo ahora