Pov Nisrin :

992 50 4
                                    

Ik werd hijgend en helemaal bezweet wakker. Oef! Gelukkig was het maar een droom. Ik stond op en ging even naar douche ik keek in de spiegel en schrik gewoon van mijn eigen spiegelbeeld. Ik was helemaal rood en had wallen van hier tot marokko. WJWJWJW ik ging naar het wc en ging dan terug naar men kamer. Ik kon niet direct slapen dus bracht het me aan het denken :wat nu als soufiane me wilt vermoorden terwijl ik ze vrouw ben?
Ik kreeg ineens een raar gevoel in men buik. Ik denk dat het angst was.

Ik stond de volgende dag op, ik heb amper geslapen deze nacht ik dacht de hele tijd dat soufiane terug zou komen. Vandaag wil lekker niks doen, want ik moet morgen terug gaan werken dus vandaag nog even rusten. Ik maakten ontbijt en ik ontbeet. Tijdens men ontbeet kreeg ik telefoon van men vader. Ik keek raar maar men gsm en nam maar gewoon op. Men vader belt me normaal gezien nooit.
N:Salam baba
P:Salam men dochter
N:alles goed?
P:alhmdlh met jou?
N:ja cava
P:ik belde om te zeggen dat de familie van soufiane straks naar ons komt, je moet er zijn want we gaan nog vanalles bespreken.
N:pfff.. Papa ik moet morgen werken ik heb geen zin.
P:als je er niet bent  om 14:00 watzad (dan ga je zien).

Ewa dit is wel het laatste waar ik zin in heb. Hoe kan ik ooit nog soufiane normaal onder ogen zien, na wat ik heb gezien. Ik had totaal geen zin. Ik deed gewoon men training aan van Marokko, gewoon om hun te irriteren. Ik deed men haar ook gewoon in een hoge staart, en men witte nikes eronder. Ik belde sanae nog om te zegen dat ze moest komen naar men ouderlijk huis, dat was ook gewoon om ze te irriteren.

Ik vertrok een uur vroeger naar men ouders omdat ik eerst boodschappen moest doen. Ik ging naar de ah want die is toch open op zondag. Ik stapte de ah binnen en er zaten zoals altijd van die irritante jongens te fluiten en roepen. Ik negeerde het gewoon volkomen en ging de winkel binnen. Nadat ik alles pakte ging ik nog langs men huis en zetten al men boodschappen op tafel. Ik vertrok naar men ouders, ondanks het feit dat ik weer te laat was. (zoals alwayss 🙄). 

Ik kwam aan bij men ouders en zag dat de auto van soufiane ook net aankwam. Hij grijnsde naar me, en stapte uit. Ik deed zehma beleefd en groeten ze, en deed de deur voor ze open. Ik zag van ver sanae al. Ze had ook gewoon haar training aan. Ik rende naar haar en nam haar in een knuffel. We riepen tegelijkertijd : 'GOALS'! Men zehma schoonouders en soufiane keken ons raar aan maar dat kon me niks schelen wlh ik heb schijt.
Ik ging  nar binnen en men vader keek me raar aan omdat sanae er was ik zei :je dacht toch niet dat ik ga trouwen en men vriendin van niks wist hé. Hij groeten me en zei :aah ewa mlih, Salam sanae. Ik keek soufiane de hele tijd vies aan. Sanae zei : kan je nog viezer kijken. Ik knikte en bleef maar lachen

Pov:soufiane
Ik stond op door men moeder die riep :doe je kleren aan we gaan naar nisrin. Ik keek haar geïrriteerd aan ik zei: mama moet dit echt. Ze zei :ja anders zou ik het niet zeggen.

We vertrokken nar nisrin aangekomen zag ik dat ze ook net aangekomen was. Ik keek haar gewoon met een grijns aan. Ze deed de deur open en ik zag dat nisrin naar iemand rende. Ze nam het meisje in een knuffel. Oow dat is het meisje van in het restaurant. Ze riepen samen :goals! Ze gingen daarna naar binnen. Ik zag dat nisrin me vies aankeek. Pfff deze chick weet nog lang niet wat ze gaat meemaken met me 😏.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now