Pov Nisrin

837 48 2
                                    

Ik stond de volgende morgend op en ik hoorde men moeder me roepen. 'benti doe je kleren aan, er komt straks iemand'! Ik vond het raar maar ik deed gwn wat er gevraagd werd. Ik ging naar de douche en douche me en deed men ochtendroutine.

Na mijn ochtendroutine ging ik naar beneden, ik zag men moeder in de keuken.ik gaf haar een is en vroeg haar :'waar is papa?' Ze keek me kort aan en ze begon ineens te huilen, ik begreep het niet en troosten haar.'mama wrm huil je'?niks eh benti Niks zei ze. Ik geloofde haar niet helemaal, maar ik zag gewoon dat men moeder er niet over wou praten. Ik ging aan de ontbijttafel zitten en wachten op het eten. Toen men moeder alles op tafel zetten zei ik :'wacht ik ga lina wel even halen'. 'nee benti ze is even weg met je vader, ze komen zo terug'. Ik knikte en begon met eten. Het was vandaag zaterdag dus ik moest niet gaan werken.

Na het eten ging ik opruimen, ik hoorde de bel en mijn moeder ging opendoen. Ik wist niet waar een ze de roze borden zetten, dus ging ik even naar haar. 'mama waar moet...'ik kon men zin niet afmaken want ik zag een vrouw die heel erg op mr leek.uit schrik liet ik het bord vallen, ik keek hun met open mond aan. Ik keek van de vrouw naar men moeder en omgekeerd. Men moeder kwam naar me en zei:' begroet ze maar dan zal ik dit hier wel opruimen.'ik ging naar de vrouw  en begroeten haar, ze begon zomaar te huilen en te roepen :' benti!!! Benti!!'ik keek haar met grote ogen aan. Lina zei :' nisrin dit is je echte moeder '.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Место, где живут истории. Откройте их для себя