Pov Nisrin

860 43 3
                                    

Ik zag de moeder van wassim en de vader en de broer en een meisje met hoofddoek die denk ik de vrouw van ayoub was. Ik keek met onbegrijpelijke blik rond me. Ik snapte er niks meer van. Ik groeten ze allemaal en de moeder fluisterde :'wassim komt zo hoor, ik ben zo blij dat ik jou mijn schoondochter mag noemen'. Ik keek haar geschrokken aan :'kifesh Komt wassim men hand vragen?'

Pov Wassim
Vandaag was het de grote dag, ik stond op met een goed gevoel. Ik hoopte zo hard dat het zou uitkomen. Ik douche me en ik ging ontbijten. Ik ging naar beneden en ik zag ayoub bij ons en ik schrok.. Want sinds dat ayoub getrouwd was kwam hij niet zo vaak meer. Ik gaf hem een knuffel en ik gaf een hand aan hanane (de vrouw van ayoub). Ik vroeg :'wat doe jij hier al zo vroeg?' hij zei :'als men broertje gaat trouwen wil ik wel alles mee beleven hé'. Ik Lachten en we ontbeten.

Ik ging nog wat op de playstation spelen, ik was vandaag bij men ouders blijven slapen. Want men moeder zei :'blijf jij maar bij ons slapen want anders ga je jarenplan doen voordat je ons komt halen.'ik moest lachen bij die woorden. Ik hoorden men moeder roepen :' wassim zidd meskina tam3ath inch, shek 3amas outised gi rwekt'. (wassim komaan ocharme je vrouw je komt nooit ergens op tijd '.) ik lachte en begin me aan te kleden. Toen ik aangekleed was keek ik naar mezelf in de spiegel en ik zei :' komaan wassim je doet dit om je te bewijzen voor Nisrin. 'ik wat elke dag een bericht sturen maar het mocht niet ze moet denken dat ik boos ben op haar.

Ik pakte men auto en we vertrokken, bij mij zaten men vader en moeder. Men broer ging met zen eigen auto. Ik zal g je eerlijk ik ben echt zenuwachtig. We kwamen aan en ik parkeerde. We waren onderweg maar haar huis totdat ik wat jongens zag. Ik begroeten ze en ik praten wat met ze. Men moeder en de rest ging al naar het huis.
Na 10minuten ging ik ook maar eens naar binnen.

Pov Nisrin
Ik had net iedereen begroet en ik wou net naar de keuken gaan. Maar ik hoorde de bel,ik ging opendoen. Ik zag wassim voor me met een zwarte broek en een witte hemd. Hij had vandaag zen mooie krullen gelaten. Hij keek me met een glimlach aan. Ik liet hem binnen en ik keek hem raar aan. Hij zie :'verassing je zult om deze manier wel zien dat ik anders ben en dat ik echt van je hou'. Hij ging naar de woonkamer en ik volgde hem, ik ging naar de keuken en ik keek men moeder raar aan. Ze zei :'sorry benti maar ik mocht niks zeggen'. Ik gaf haar een knuffel en in zetten het eten op tafel.

Na het eten begonnen onze vaders te praten ze zeiden :'jullie weten allebei waarom we hier vandaag zijn, ga maar even naar buiten om te praten. Ik knikte en ik ging me wel eerst aankleden, want ik weet dat wassim me zo niet naar buiten liet gaan. Ik kleedden me om in een gele coltrui met een gescheurde jeans en men witte nikes eronder

 Ik kleedden me om in een gele coltrui met een gescheurde jeans en men witte nikes eronder

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

We gingen naar buiten en praten wat. Ik zei :'wassim hou je chroom van me'? Hij keek me langdurig aan en zie :'tuurlijk schat waarom denk je anders dat ik na al doe jaren nog steeds achter je aanloop'. Ik keek hem met een glimlach aan. Ik zei ook nog :'beloof me dat je nooit meer iemand meeneemt op onze date'. Hij keek me lachend aan en zei :'beloofd en hij gaf me een kus'

We kwamen terug thuis aan en we begonnen 't ervaren over de verloving en trouwfeest. We hadden noggeen exacte datum maar we gingen het een andere keertje bespreken. We moesten elkaar onze nemer geven. Ik deed alsof ik zijn nummer niet had en hij speelde het spelletje mee. Hij gaf me een knipoog en ik lachte naar hen. Ze beleven nog heel even en toen waren ze weg. Ik deed samen met lina de afwas nog en we gingen dan slapen. Ik droomde over men droomleventje met wassim.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now