Pov:Nisrin

895 50 0
                                    

Tuut Tuut!
Pff.. Terug naar de realiteit. Ik stond op en ontbeet snel. Ookal is het men eigen bedrijf ik probeer altijd op tijd te komen. Ik kleren me aan en vertrok naar men werk. Ik kwam op tijd aan en ging direct naar men kantoor. Gelukkig was er een vervanger torn ik weg was,want anders had ik nu stapels papierwerk. Ik zag dat ik als nog veel papierwerk heb.

Ik was druk bezig totdat het pauze wa sik zag sanae in men kamer stormen. Ze vroeg of we wat zouden gaan eten. Ik zei :nee sorry ik ga samen met sara iets eten, maar je mag wel mee als je wilt. Sanae zei :ughhh! Sara! Ze valt nog best wel mee hoor sanae. Vind je haar nu al leuker dan me? Zei ze. Ik zei :nee niemand komt ooit tussen ons. Ik gaf haar een kus en vertrok naar de locatie waar ik had afgesproken met sara.

Pov sara:
Ik was al een kwartier aan het wachten en die hoer kwam nog niet. Ik wou haar  net bellen totdat ik zag dat ze naar binnen kwam. Ik was wel geschrokken van het feit dat ze alleen was. Maar dan kan het plan alleen maar beter uitgevoerd worden. K groeten haar en we praten over vanalles en nog wat. Toen dat de ober kwam bestelde we ons eten. Ik vertelde haar hoe het ging in de liefde? Ze keek me geschrokken aan, ik deed gewoon alsof ik op een antwrd wachtte. Ik keek haar afwachtend aan maar het enigste wat ik kreeg was een moeilijk gezicht. Ze ging naar een ander onderwerp en vroeg me wie men vriend was. Ik zei soufiane (deel van het plan 😉). Ze keek me zenuwachtig aan ze zei hoe ziet hij eruit. Ik pakte men gsm en liet een foto van de soufiane zien. Ik tikte expres de hele tijd op het scherm, zodat je goed de datum Zou kunnen zien. Ze keek geschrokken naar men scherm en stond huilend op. Ik kreeg al direct een glimlach op men gezicht.

Pov Nisrin
Soufiane zei ze. Ik begin zenuwachtig te worden, het zou toch niet de soufiane zijn. Ik vroeg haar zenuwachtig hoe hij heten. Ze liet me een foto zien en opdat moment kon ik men ogen niet geloven. Ze zat op zijn schoot, en ik zag dat de foto gisteren getrokken was. Ik liep huilend het restaurant uit.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now