Pov:nisrin

1.2K 63 0
                                    

Ik kijk verbaasd  naar de deur wanneer ik politie zag en mijn neef yousouf. Ik keek waar chaimae was en zag haar net uit de douche komen. De politie pakte de mannen op en vroeg ons onze gegevens. We gaven onze gegen aan de politie en ik was nog steeds in shock van wat er zojuist gebeurde. Ik gaf chaimae en dikke knuffel en bedankte haar voor mijn leven te redden. Ik vroeg hun :hoe komt het dat ze opzoek zijn naar ons, wat is er gebeurt? Lina wou iets zeggen maar keek dan snel de andere kant op. Ik zei lina wat is dit heeft dit met wassim te maken ? Ze keek me aan en zei :ok nisrin luister..

Pov:lina
Ik wou het haar wel vertellen maar dacht steeds dat het uit zou komen dat ik het gezegd heb. Ze keek me aan en zei :wat is er gebeurt en heeft dit iets met wassim te maken? Ik begon het haar te vertellen want na de naam wassim voelde ik woede opkomen. Ok nisrin luister weet je nog voordat je in coma lag dat wassim elke dag naar je kwam enzo... Ze knikte. Ik zei :en weet je ook nog dat hij naar Frankrijk moest. Ik zag haar nu wat harder nadenken en knikte. Ik zei ja hij is daar eigenlijk  niet echt voor zaken, het ligt nogal raar. Hij had vroeger een drugsverleden,wn hij is daarvoor naar Frankrijk gevlucht. Voor zijn veiligheid want ze weten zowat waar hij woont enzoo...... Maar het ergste van al ze weten ook over jou. Ze keek met betraande ogen en vroeg waar is wassim nu dan? "in Frankrijk en eigenlijk is er nog iets. Nisrin zei :omg kan het nog erger? Ik vertelde haar over de foto die ik een paar dagen geleden kreeg en liet het zien aan haar. Ze begon te huilen. Ik troosten haat en zei :doe jongen is Jou niet waard. Ik vertelde haar over mama!! Daar was ze het meeste kapot van. Ze keek me aan en knikte en veegde haar tranen weg. Ze zei :het word tijd voor een niew plan.!

Pov:wassim
We ondervraagde ilham en kwamen erachter wie ze werkelijk was. Ze werkt voor de drugsbende.

Ik haatte haar zo erg die vieze kahba denkt ze kan even buurmeisje spelen. Ze vertelde ons alles waar hun kamp was. We gingen direct naar de locatie die ze ons had gegeven. Ik dacht de hele weg van :stek je voor dat ze liegt. Dan hak ik haar kop eraf

Toen we aankwamen. Zagen we grote containers. Ik herhaalde het plan met alle mannen. En we gingen naar binnen we zaten verstopt zodat ze ons niet zagen. Vanaf het moment dat we iemand zagen steekt we ze neer. Ik kwam bij een kamer en op ende hem maar zag dat hij op slot was. Ik trapte de deur in en zag... De moeder van Nisrin daar helemaal zwak op de grond  liggen. Ik ging naar haar toe en hielp haar rechtstaat. Je zag dat ze dagen niet gegeten had Of geslapen. Ik gaf haar over aan hicham en zie dat ze haar eilug naar de villa moet brengen en  haar aan men ouders moest overlaten. Hij knikte en bracht haar naar de villa. We pakte de anderen mannen aan en belde de politie. Al snel kwam de politie aan, ze vroegen onze gegevens en pakte ze op. Ik wist wel dat we nog steeds niet iedereen van de bende hebben.

We gingen naar huis ik voelde me eerlijk gezegd niet blij. Ik heb wel groot deel van de bende gevangen. Maar er zijn nog steeds leden die op vrije voet lopen. Nassim (een van de mannen//vriend) vroeg me eey bron wat is er? Niks ik zit er gewoon mee dat er nog steeds leden op vrije voeten lopen. Hij zei :ja maar je kan niet alles in het leven hebben, en we hebben al een groot deel. Dus inshallah vinden we wel de rest. Inshallah antwoorden ik.

Thuis aangekomen ging direct naar mijn ouders. Ik zag ze samen met de moeder van Nisrin op de bank zitten. Ze zag we veel beter uit. Ze zei :kom naast me zitten. Ik Deed wat ze zei men ouders gingen weg ze lieten ons even alleen. Ze zei : weldi hoe gaat het met nisrin? Ik keek nar de grond en schaamde me oneens enorm hard. Ze keek me vragen aan. Ik zei :eigenlijk heb ik nisrin allang niet meer gesproken ik weet zelfs niet hoe haar toestand is. Ik schaam me heel erg galti. Maar ik ga haar zo bellen. Ze keek naar me en zei :ik snap het het is niks ik begrijp dat je het druk hebt. Maar vergeet niet ik weet wat er in haar hoofd speelt en ze houd zeker van je. Het is een goed idee dat je haar nu gelijk moet bellen. Ik stond gelijk op en ging naar de tuin om haar te bellen.

Pov: nisrin
De dokter kwam langs. En zei me dat ik gelijk naar huis mocht gaan. Ik begon met inpakken samen met lina en chaimae ik wou net vertrekken en werd gebeld. Ik nam op zonder te kijken.

W:euh hallo spreek ik met nisrin
~~nisrin haakt af ~~
Wrm belt deze vieze hond mij??? Hij heeft al genoeg schade veroorzaakt in mijn leven

Piv:wassim
Huh wat was dat zou er iets gebeurt zijn? Omg!!

Hier is weer een niew deel sorry voor dat ik allang niet meer heb geschreven maar het waren examens 🙄 dus 🙏!!

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now