Pov:lina

1.3K 76 2
                                    

Ik werd wakker door geluiden van beneden. Ik ging naar mijn ouders kamer en zag daar alleen papa liggen. Ik zei :papa ik hoor rare geluiden van beneden. Hik zei :het is vast je moeder schatje, niet bang zijn. Ik kwam beneden aan en hoorde de deurbel. Ik deed open en zag imane. Imane is onze getrouwde zus. Ze is niet zo vaak in het verhaal gekomen omdat ze op huwelijksreis was. Ik had haar gisterenavond al wat verteld over Marokko en wassim. We gingen de woonkamer binnen, en zagen een plas bloed op de grond liggen. Ik keek geschrokken naar het bloed en riep :mama!! Mama!! Mama!

Pov:imane
Ik werd wakker en vond het gisterenavond zo leuk bij mijn ouders dat ik terug wou. Want heb ze echt gemist ik was voor 3weken heel Marokko afgereisd. Het was wel leuk maar ik miste mijn familie heel erg,dat is ook de reden dat ik vroeger terug ben. Ik stond op en maakte ontbijt voor mezelf klaar. Want mijn man was op zakenreis, ik wou het niet want we zijn net terug van vakantie. Maar hij ging toch. Ik deed mijn kleren aan en vertok naar mijn ouders met mijn auto. In de auto zetten k het liedje :tranquile van soufiane eddyani en Ali b (zie omslag).
Toen ok aankwam ging ik naar de deur en belde aan. Ik zag lina opendeon, wat ik best wel raar vond want zij was altijd de slaapkop. Maar heb haar ook allang niet meer gezien dus ja mensen veranderen. Ik groeten haar en ze lier me binnen. We gingen naar de woonkamer. Lina begon al direct te schreeuwen en huilen. Ik keek waarom ze zoon shock was en zag een plas bloed op de grond liggen. Ik kalmerende haar en vroeg :wat die plas te betekenen had. Het enige wat uit haar mond kwam was :MAMA!! MA.... MA!! Ik dacht na en ging naar boven naar de slaapkamer van mijn ouders. Ik vlag papa net opstaan. Hij zei :imane benti (dochter) begroeten we niet meer ofzo.? Ik zei :geen tijd waar is mama. Khaldija ik weet het niet ik dacht dat ze al beneden is. Ik keek hem met betraande ogen aan en zei :papa je moet even meekomen naar beneden. Ik sleurde hem mee naar beneden en toen we beneden aankwamen begreep mijn vader het ook. Hij begon ook in tranen uit te barsten.

Pov:onbekende
Hahah we hebben de moeder van dat meisje flink geslagen. Het duurt wel even voor ze wakker word. Ik zei tegen mijn kameraad :breng haar mee naar de auto en wacht daar ik kom zo. Hij deed wat ik vroeg en ik wou kijken of er ergens iets van geld lag. Ik wou net een schuif opendoen totdat ik voetstappen boven hoorde en ging zo snel mogelijk weg. Ik ging naar de  auto en starte de auto en reed weg. Wanneer ik wist dat we ver genoeg waren stopte ik bij de rand van de weg. Ik belde de baas. Ik zei :we hebben haar!! Hij zei : goed werk mannen we moeten nu zorgen dat de vader en de rest van dit gezin ook naar Frankrijk gaat. En Hij haakte af. Ik keek op de achterbank en zag haar nog slapen. Ik ging naar het kamp.

Povz:wassim
Mijn vader raade haar aan om hier te blijven slapen. Toen hicham haar haar kamer ging aanduiden. Zei ik tegen mijn vader :ik vertrouw haar niet ze is sws iemand van de drugswerled of zo'n hoer. Mijn vader zei :sssht niet zi hard ik had dat ook door maar we moeten haar goed in de gaten houden. En als ze iets doet wat niet pluis is, gaan we haar ondervragen over hun kamp.
Ik knikte en zag hicham naar beneden komen. Hij had  zijn haer mooi in model gedaan en mooie kleren aangedaan. Ik zei :AMAAAI ga je naar een club? Nee ik maak me op voor die lekere chick. Ik lachte en zei :ik zou haar maar niet te veel vertrouwen. Je weet je verleden met die boertjes maak die fout geen 2de keer. Je was net op het goede pad hicham. Hij zei :wie zegt dat zij een hoer is? Ik zei :kijk hoe die kahba gekleed is, zegt toch al genoeg man. Let goed op das het enige wat ik jou kan zeggen. Hij knikte en rolde met zijn ogen en zei :jij heb veel te zeggen jij hebt je chick al gevonden, anders had je haar allang gepakt. Ik zei :hicham je weet dat ik zulke dingen niet meer doe. Dus ik zou maar oppassen met wat ik zeg zei ik boos! Gelukkig voor hem kwam ayoub ertussen anders had hij een klap gekregen,Die hij zen hele leven nog gaat voelen.

Ik ging naar boven ik wou even gaan liggen op mijn kamer, voor de ouders van Nisrin te bellen. Maar hoorde ilham praatte met iemand aan de telefoon. Ze zei :ja tuurlijk ben ik er al.. Ja tuurlijk doe ik alles wat je gevraagd hebt..k wacht alleen op het juiste moment..

Hallo lieve lezers wie is er zo lief om mijn boek te promoten heb namelijk meer lezers nodig!! Als je het doet laat het even weten.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now