Pov :wassim

1.2K 82 36
                                    

Ik keek hem lachen aan en zei : wlh jij bent trouwmateriaal oulah? Hij lachte en begon te dansen en zingen op het liedje catchu van l'artiste ik ging naar de eettafel en scrolde door insta ik was al gaan zitten aan de eettafel. Totdat ik hicham iedereen hoorde roepen om te komen eten. Ik zag dat iedereeen aan tafel zat behalve karim . Ik vroeg men vader waar dat karim was. Hij zei dat karim alles was aan het regelen met bilal aan de telefoon. Ik knikte begrijpelijk en ik zag dat hicham aankwam met het eten. Ik zei : als jij er niet was hé aten wij shin hondenvoer ofzo. Hij begon met lachen en zei : ewa inshallah smaakt dit dan niet naar hier hondenvoer. Ik begon te lachen en gaf hem een brohug. Nadat iedereen heeft genoten van de heerlijke lasagne van hicham hielp ik nog met de afwas, nadat we klaar waren ging ik naar boven naar men kamer. Ik checkte men snapchat en bekeek nisrin haar verhaal. Ze had een spiegelfoto geplaatst met erop staan :"omw met bae ". Beter voor haar is "bae" een meisje. Ik bleef er maar over piekeren en besefte dat ik haar vertrouwen begin kwijt te raken, en daar mag ik zonder twijfel nooit aan twijfelen. Want vertrouwen is zo belangrijk tussen twee mensen. K besloot haar maar even een berichtje te sturen en het zogezegd grappig te formuleren. ~Maar toch had ik het idee dat ik iets vergeten was ~

Pov:nisrin
We kwamen aan bij de action. Ik zag dat sanae me scheef aankeek. Je denkt toch niet ik ga naar carrefour of fun ofzo waar 1 balpen 12euro kost. Ze keek me lachend en hoofdschuddend aan. We kochten alles wat we nodig hadden balpennen, lijm... Zowat alles voor school. We waren aangekomen bij de chocoladerek. (deuhh!!) always wij zijn diegene die weer kijveel chocola meesleuren. Sanae had het moeilijk om te kiezen tussen al die soorten. Het was 20 minuten later en sanae stond nog steeds te kiezen. Ze had eindlijk gekozen. Onderweg nar de kassa kwamen we jamal tegen. Heey jamal zei ik. Hij zag ons ook en. Kwam naar ons toe. Hij gaf sanae een kus op haar wang. K stond er best wel awkward bij maar ja wat wil je ook.... Als ik geen relatie heb. Ma bon... We praten nog wat met jamal en gingen dan betalen. Bij het aanschuiven bij de kassa vroeg sanae: wat was dat zojuist? Ik zei :huh?? Ze zei : hou je niet van de domme doe niet of je bent mimosa van de bergen die nooit naar school is geweest. Ik begon te lachen. Maar opdat moment waren wij aan de beurt, we betaalde en gingen naar sanae haar huis. Onderweg kwam ze terug op dat onderwerp. Ik zei : niks echt waar! Ze keek me aan ik zag aan haar blik dat ze het niet geloofde maar liet het gewoon zo.

We waren net aangekomen bij sanae gaar huis, ze was vandaag alleen thuis want haar ouders zijn naar familie in Nederland samen met haar zusje imane.
We kwamen aa en zetten Netflix op samen met chocolade die we hadden gekocht. Wlh ik zeg je eerlijk thats life! Nadat de film voorbij was ruimde we nog wat op. Na het opruimen,kregen we honger. We maakte eten voor ons klaar, we besloten een visbestilla te maken. We maakte die met muziek aanstaan en wat gekkigheid. Nadat we klaar waren gingen we zitten om te eten. We aten de bestilla helemaal op. Nadat we klaar waren zei sanae: dik zijn voelt goed! Ik lachten. Nadat we de afwas deden en alles afruimden. Besloten we een luchtje te gaan scheppen.

We kwamen aan bij het park en gingen zitten bij een bankje.
Ik keek op de klok en zag dat het al 16:00 was. Ik besloot maaar het gesprek te beginnen een zei : hoe gaat het nu eigenlijk tussen jou en jamal? Ze zei :alhmdlh het gaat beter dan ooit,onze band is zo sterk. Wlh ik gun dit jou zo hard Inshallah blijven jullie samen. Aaawh dankje schat zei ze. Ze vroeg euhmm eigenlijk en hoe is alles begonnen tussen jou en wassim? Ik kreeg het benauwd vanbinnen. Ik zag heel de situatie van in Marokko helemaal opnieuw afspelen. Het ziekenhuis ofzo,.... Ik begon te weg te rennen van sanae. Ik rende zoo hard mogelijk totdat ik bij een bankje aankwam en ik zeker wist dat ik ver genoeg van sanae was. Ik ging zitten en al snel kwamen de tranen eraan... ~alles werd me opdat moment een beetje te veeel ~......

Hallo stem allemaal aub kleine moeite 😊

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now