Pov:nisrin

2.8K 120 3
                                    

Hij ga me een knuffel... Like wtf is dit hij hoort boos te zijn toch? Ik knuffelde terug met een niet begrijpend gezicht. Hij vertelde me dat hij wassim kent en dat het een goede jongen is. Ik vroeg van waar dat ik hij hem kende en hij zei van voetbal hij is echt goed. Ik lachte en begon hem alles te vertellen waar ik hem tegenkwam enzo van die dingen. Hij zeit wanneer ist trouwfeest? Ik lachte en zei we zijn gewoon vrienden hoor. Jaja vrienden zei hij met wiebelende wenkbrauwen. Ik draaide geïrriteerd met men ogen.

De volgende dag
De volgende dag werd ik wakker en voelde me echt slecht. Ik rende naar de douche en begon ineens over te geven. Men broer hoorde me en kwam binnen ze voelde aan men hoofd en het was niet normaal warm zei hij. Ik moest van hem naar de dokter. Eerst belde rida amina onze nicht op om op lina te passen want anders zou ze zich toch alleen maar zorgen maken. Gelukkig woonde ze niet zo ver. Ze kwam aan en men broer bracht me zo snel mogelijk naar het ziekenhuis, daar aangekomen zag ik ineens alles zwart.

Toen ik wakker werd zag ik men moeder en vader huilen. Ik vroeg wat er was. Ze zeiden dat de dokter zei dat ik kanker heb. Men hele wereld stortte ineens in ik had dit nooit verwacht dit is zo onverwacht. Ik stotterde wa....tt? Is dit echt mama.? Ze knikte en we barsten met ze drieën in tranen uit. Men moeder kon het niet aan en begon echt hard te huilen. Ik ook ik dacht aan alles en nog wat maar vooral aan wassim... Ik dacht aan hem en op dat moment klopte iemand en kwam er iemand binnen...
Het was wassim hij kwam binnen en groete men ouders. En vroeg hoe het ging?  Men moeder en vader zeiden we laten jullie wel even alleen, we gaan naar huis als.. Jje ons no.. Ddig hebt zeg het maar snikte men moeder hard. Ik gaf wassim een knuffel en vertelde hem het triestig nieuws,ik zag in z'n ogen dat hij kapotging. Hij gaf me een knuffel en ik voelde men schouder nat worden. Huilde hij nu? Ik barste uit in tranen,ik kon gewoon niet stoppen. We bleven even zo zitten. Totdat hij zei: nisrin je hebt nog een gesp...rrek te goeddd vann me stotterde hij. Ik lachte door men tranen heen en knikte. Ik ging naast hem zitten op een stoel. Maar het leek alsof ik nu al zwakker was ik kon amper op men benen staan, gelukkig had wassim me net optijd gevangen in zen armen. En zette me op de stoel. Ik lachte naar hem en knuffelde hem als bedankje. Hij zei nisrin wat doe je toch met me ik hou zielsveel van je je bent het eerste meisje die men hart 10000000keer sneller laat slaan. Ik glimlachte en wou iets zeggen maar het leek alsof ik geen stem meer had.... Ik huid en gaf hem een kus.. Ik pakte men gsm en besloot een berichtje naar wassim te sturen aangezien ik toch niet in staat ben om iets te zeggen. Hij keek me teleurgesteld aan.

N: ik hou ook van jou! Ik probeerde je het gisteren te vertellen maar durfde niet...

Hij zag staan dat hij een berichtje had van me en keek me raar aan.
Hij zag het berichtje en kwam dichterbij en gaf me een kus.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu