Pov Nisrin

843 48 0
                                    

Ik zag die kastanjebruine ogen me aankijken. Ik keek hem denk ik te lang aan want hij keek weg. Ik ging dan maar met de lift naar boven, met de gedachtes wat hij hier doet. Ik ging men kamer binnen en denkte even na over wat er zonet gebeurde. Ik liet het maar en ging me douchen na het douchen deed men kleren aan

 Ik liet het maar en ging me douchen na het douchen deed men kleren aan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik had een kakigroene trainingspak aan met men nike air force1 eronder. Ik liet men lange donkerbruine krullende haren los. Ik droogde het alleen maar. Ik pakte snel een tas en deed men kap op omdat men haar nog wat nat was. Ik ging naar beneden en zag dat hij daar nog steeds stond hij was alles aan het regelen met de rouw achter de balie. Hij zag me ik wou met naar hem gaan maar hij liep weg. K voelde me zo schuldig.

Pov Wassim
Ik moest met spoed naar men hotel in Lyon. Nadat ik mijn nieuwe secretaresse heb ontmoet ging ik per direct naar mijn hotel. Ik moest eerst nog wat anders doen, de dag daarna ging ik naar men hotel. Ik kwam net aan en ik begon alles al te regelen voor de uitbreiding van dit hotel. Ik draaide me om en zag die mooie, onschuldige ogen me aankijken. Ik keek haar aan ik ga niet liegen maar ze is echt mooi, deze meid word precies met de dag  mooier😍. Maar toen ik aan de gedachten dat ze getrouwd was en hier mss met haar man was. Keek ik weg. Ik had geen zin in haar wat komt ze hier doen. Ik ging even checken in welke kamer ze sliep en met wie ze hier was. Ik keek in de computer en zag dat ze hier alleen was, wat me best wel een raar gevoel gaf. Ik liet het daar maar bij en ging verder met wat ik bezig was.

Een uurtje later zal ik bezig met
Monica ( de vrouw achter  de balie) over de uitbreiding. Ik hoorde iemand uit de lift stappen en keek op ik zag nisrin. Ik keek gewoon weg. Monica vroeg me of ik haar kende. Ik schudden men hoofd en ik ging naar men kantoor. Ik wou absolute niks meer met haar te maken hebben zei men gedachten, maar waarom blijft het dan moeilijk om haar te zien.. Voel ik dan toch nog iets voor haar? Nee wassim ze is getrouwd zei men gedachten!

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now