Pov:nisrin

2.1K 91 5
                                    

Ik werd wakker door wassim die zich draaide in zen slaap, ik pakte mijn gsm en keek hoe aant het was en Omg het was al 14:00. Over 2uur komen onze ouders ik schudde wassim wakker maar hij wou maar niet wakker worden. Ik ging naar de douche pakte een beker en deed er water in, en goot het over het gezicht van wassim. Hij schrok wakker en zei:wat is er gebeurt! Niks Hahaha ik wou gewoon dat je wakker werd. "kan dat niet op de menselijke/normale manier?" Nee want je wou niet wakker worden ik heb het geprobeerd
hahah. Hij pakte e vast en liet me op het bed vallen en kwam naast me liggen en fluisterde : Als je me nu nog niet eens op een normale manier kunt wakker maken wat ga je later dan doen. Ik zei :later? Ja je denkt toch niet dat omdat jij ziek bent dat ik je niet meer wilt hé. Ik blijf achter ja aan gaan 😊😏. Ik werd stil van wat hij zei :het was zo mooi, niemand heeft ooit zoiets lief tegen me gezegd. Ik kreeg er zelfs een warm gevoel van. Ok nisrin focus je ouders komen zo een je moet nog douchen, opruimen nzo.. Ik rukte me uit de armen van wassim en zei dat hij naar mijn huis moest gaan en niewe kleren voor me moest halen inclusief men trainingspak van maroc. Hij gehoorzaamde en vertrok direct naar mijn huis (waar hij de sleutel ondertussen al van heeft). Ik ging de douche in en deed een handdoek om men haar en begon met het te stijlen.

Ik hoorde de deur open gaan en zag wassim naar binnen komen. Ik sukkelde om men haar, hij zag het en zei :laat me je even helpen. Ik keek hem raar aan en zei : nee je gaat men haar verbranden. Nee wollah ik heb dit wel eens eerder gedaan hoor. Ik keek hem twijfelend aan en stemde dan maar in. Er bleef toch een raar gevoel omdat hij dit eerder heeft gedaan. Zou er nog een ander meisje zijn geweest? Wie was dat dan?? Ik liet het van me afschudden en ruimde de ziekenhuiskamer nog wat op maar ik merkte dat ik al te veel vandaag deed en wassim zei :ga jij maar liggen,ik doe wel verder. Ik ging liggen en voelde me heel slap. Toen hij klaar was keek ik hoe laat het was en et was nog een halfuur dus ik vroeg of we even buiten gingen wandelen, want voor het ziekenhuis was er een klein parkje. Hij vroeg me :zeker? Ik knikte en zei :kom. Hij zei ja wacht ik ga me eerst omkleden en kom dan. Ik knikte en ging op het bed zitten. Ik keek nog even in men gsm.

Al snel kwam wassim naar buiten en hij zag er ni normaal mooi uit. Ik keek hem met grote ogen aan. Hij merkte dat ik staarde en zei : later word dit van jou. Ik lachte en bloosde.

Ik zie nu pas dat we hetzelfde aan hebben

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik zie nu pas dat we hetzelfde aan hebben. Ik heb hem belooft dat we een foto gingen maken voor insta we wouden de lift in stappen en zagen lina en mijn mama en gehalti. Ik kreeg tranen en knuffelde ze. Ik was ni normaal blij ze te zien. Mijn moeder zei:naar waar wilden jullie gaan jullie weten toch dat we vandaag kwamen. Ik lachte door men tranen heen. En wassim zei: hahahaha ja we wouden gewoon even naar het parkje gaan maar kom maar we doen het wel een ander keertje. Ik zag lina naar me toe komen ze springen letterlijk in men armen. Ik heb haar zo gemist... We gingen naar binnen in mijn kamer. En mijn moeder vroeg me of alles goed gaat hierzo? Ja alhamdlh! Hoe was het 'n Marokko? Goed goed alhamdlh!
En hoe was het met jou en wassim.? Goed zei ik en keek naar beneden van schaamte. Wassim keek me aan en lachte.

We praatte nog wat totdat wassim zei :is ayoub ook meegekomen?? Ja hij is thuis hij was nog te moe om te komen. Hij zei dat hij even naar ayoub ging ik k knikte en hij vertrok. Weet je nisrin nu even echt hé want is dat tussen jij en wassim? Niks huh waarom? Ja hallo kifesh je doet alsof je van niets weet ik zie jullie wel hoor. Hahahah gehalti nee we zijn gewoon vrienden. Yih yih vrienden zei ze met een 😉.  Lina zei oehhhhh gaat men zusje trouwen? Droom ervan om je bruidsmeisje te zijn. Hahha ik pakte haar in een knuffel en zei :als ik ooit trouw inshallah mag jij bruidsmeisje zijn.

We praatte nog wat verder, ze zagen dat ik steeds slapper weed door de chemotherapie. Gehalti zei dat ze weg gaat en mijn moeder gaat gewoon mee. Ze namen afscheid maar ik zei kom laat ik wassim voor jullie bellen. Ze zeiden nee het huis is hiernaast. Ik lachte en mam afscheid van hun. Ik ging de badkamer in en deed de wassing en ging bidden. Na het bidden wou ik gaan slapen maar het lukte niet bcs wassim was er niet.

Pov:wassim
Ik kwam bij mijn huis aan en zag ayoub zitten op de bank. Hij zei :heey bro alles goed? Ja alhamdlh en met jou, en Marokko?  Hij begon over zen "meisjes" die hij daar zag. Ik begon te lachen en zei dat hij nog niets veranderd is. Hij zei :hoe gaat het met dat ziek meisje alah i shafi?  Ja gaat wel alleenheeft ze het wel zwaar meskina. Hij zei :heb je picture? Ik zei :nee hhahah maar ze is wel echt lief, leuk echt een gouden ♥..... Oehhhh nog en jullie zijn "vrienden". Ik gooide een kussen naar zen hoofd. Ik kreeg ineens telefoon van hicham een oude vriend.

H=hicham/// w=wassim

H:hallo wassim!
W:hallo bro alles goed lang geleden alles goed?
H:nee niet alles goed weet je nog dat je me 2jaar geleden hielp met die en klus.
W:ja das verleden tijd nu ben ik niet zo dus als je wou vragen om het nog een keer te doen nee sorry bro.
H:ja ik weet het nee ik wil het niet nog een keer doen maar we moeten zo snel mogelijk weg van België want ze zijn op zoek naar ons.
W:wat hoe dat we hadden ze toch uitgeschakeld.
H:nee er was nog 1 van die gasten in leven ze zijn op zoek naar ons we moet en hier zo snel mogelijk wegheeft liefst morgen nog.

Hallo lieve lezers sorry dat ik nis posten maar had het druk maar nu heb ik vakantie en ga ik zo veel mogelijk proberen te posten.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now