Pov Nisrin

875 45 1
                                    

Ik werd de volgende morgend heel laat wakker,het opruimen heeft zeker tot 4:00 geduurd. Het aas nu 15:00 en ik ben net wakker. Ik zag wat gemiste oproepen van nassim. Ik wou hem net terug bellen maar hij belde me. Ik nam op.
Nassim:eey waar ben je
Nisrin :thuis ik moest vandaag toch niet komen werken?
Nassim : kkm zo snel mogelijk naar je bedrijf er zijn een paar belangrijke mensen op bezoek gekomen zei hij nogal sissend.
Nisrin:m 'n ogen werden groot en ik zei :' ja ok ik kom zo, bied ze wat te drinken aan en hou ze bezig '.

Ik haaste me zo snel mogelijk, ik deed snel de eerste beste outfit aan die ik zag. Ik liep snel de trap naar beneden. Aangekomen beneden zag ik dat wassim ontbijt had gemaakt. Ik gaf hem snel een kus en ik pakte een croissant en liep naar buiten. Ik liet wassim met een niet begrijpend gezicht kijken. Ik stuurde hem nog snel een berichtje waarin ik hem alles uitlegde. Ik ben er trouwens wel over, over wat hij heeft gedaan mensen maken nu eenmaal fouten . Dus heb ik het hem vergeven.

Ik racende naar men werk,  ik deed er maar een kwartiertje over terwijl ik er normaal een zeker een halfuurtje over deed. Ik liep men bedrijf binnen en ik ging zo snel mogelijk naar binnen. Ik zag dat nassim  achter een man en een vrouw liep. Ze wouden denk ik net weg gaan. Nassim zei tegen hun, :'wacht niet weg gaan, hier is onze baas'. De man keek me emotieloos aan en zei :'aah mevrouw dacht nog te komen'. Ik keek hem aan en zei :'ja excuseer me ik had een probleem'. Hij keek op zen horloge en zei :'ik heb niet veel tijd dus zet er wat tempo op'.

Na een gesprek te hebben gehad met de baas van fashion (groot bedrijf die me wilt helpen om men bedrijf beroemder en groter te maken). Hij wilt me graag helpen, hij zei :'ja mevrouw El ** dat was het San voor vandaag. Ik kom volgende week weer langs dan kan ik uw antwoord horen en dan kunnen we wat meer bespreken. Ik knikte en gaf hun een hand en begeleide hun naar de deur.

Toen ze weg waren was ik echt blij, ookal is het best wel moeilijk om te denken dat ik dan niet meer de baas ben. Ik wist men antwoord Niet ookal was dit altijd men droom men twijfels blijven komen. Ik zat met men handen in men haren op men bureau, ik hoorde iemand op de deur kloppen en zonder op te kijken riep ik:'binnen'! Ik zag nassim, hij ging zitten op de stoel over me en vroeg me :'ga je het echt doen'? Ik keek op en ik keek hem niet begrijpend aan. Hij zei:'je weet wel je bedrijf geven aan fashion'. Ik zuchtte en deed men schouders omhoog. Hij zei :'als ik jou was zou ik maar goed nadenken, want het is niet makkelijk.'na zijn woorden stond hij op.

Ik besloot om naar huis te gaan want ik was moe en had verder niet echt iets te doen. Ik stapte men auto in en km ging naar huis. Thuis aangekomen ging ik naar binnen en zag ik wassim fifa spelen samen met hicham. Ik keek rond in de woonkamer maar ik zag geen sanae. Ik vroeg rida :'waarom is sanae'.hij zei zonder op te kijken van de tv :'ze is naar haar ouders'.

Na dat ze hun potje uitspeelde vroeg wassim :'waarom moest je naar je werk'. Aah ja ik had alleen maar verteld aan wassim dat ik naar men werk moest zo snel mogelijk. Ik zei :'de baas van Fashion kwam voor men bedrijf te helpen uitbloeien'. Hij keek me met grote ogen aan en zei:'je gaat het met och niet doen hé'? Ik keek hem aan en zei:'Pff ik weet het niet'. Wassim zei :'ik zou naar goed nadenken want je weet nooit wat ze met je bedrijf gaan doen, het is de businesswereld niks verloopt volgens een contract of plan'.

Ik zuchtte en begon aan het eten.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu