Pov Nisrin

977 48 10
                                    

Het is vandaag vrijdag, ik ben vandaag niet gaan werken aangezien het een feestdag is. Ik stond op en maakte ik ging naar beneden en maakte ontbijt. Ik riep wassim om te komen eten. Ik was druk bezig in de keuken om alles op tafel te zetten. Todat ik wassim met alleen een handdoek om zen middel aan tafel zag zitten. Ik keek naar zen sixpack en damnnn😻! Hij had me door en keek me met een sneaky lach aan hij zei:'ik weet het schatje ik kan ook niet wachten' en gaf me een knipoog wat me alleen meer liet blozen. K at zo snel mogelijk men eten op en ik ruimde snel alles op. Ik liep de trap naar boven ik ging eerst en vooral men douche in en ik douche me snel. Na men douche deed ik een handdoek rond men middel en ging men kamer binnen. Ik deed men lingerie aan en ik hoorde ineens de deur open gaan. Ik keek geschrokken op en zag wassim me helemaal scannen in de deuropening. Ik pakte men hand oen en bedekte zowat men lichaam. Hij bleef even kijken todat ik riep :'wassim ga weg'! Hij lachte en deed de deur dicht, ik deed voor de zekerheid zo snel mogelijk de deur opslot. Ik deed een outfitje aan.

Ik deed en geruite zwart en witte ofshoulders truitje aan met lange pijpen bij men armen. Ik pakte men kleine zwarte gues tasje en ik vertrok naar sanae. Ik moest vandaag op nisrin junior passen. Want sanae en rida zouden naar de oma van rida in Frankrijk gaan. Ik ging naar beneden en zag wassim naar me kijken ik vroeg hem :'wat is er'? Hij zei:'wist je dat je de mooiste vrouw bent die ik ken'.ik keek hem blosend aan en gaf hem een kus en zei hem gedag. Hij zei :'om hoelaat ben je thuis'? Ik zei:'rond vijf uur komt de nicht van rida het van me overnemen. Hij knikte en zei :' oké ik heb straks een verassing voor je'. Ik haat verassingen. Ik zei nog een keer gedag en ging weg.

Aangekomen bij sanae vertelde ik Haar over men bedrijf dat Fashion men bedrijf zou overnemen. Ze zei :'euhmm zou je dat wel doen? Je hebt jaren voor je eigen bedrijf gestreden en nu zal je zomaar afhankelijk aan Fashion worden'. Ik zie :'pfff iedereen zegt het maar ik weet niet wat k zelf wil'. Sanae legde me nog uit hoe ik haar papfles moest maken en wanneer ik het jaar moest geven. Ik zei :'geen stress'. Ze keek me lachend aan en nam afscheid van haar kleine engeltje.

Het was 17:00 en de bel ging, ik had een superleuke dag met nisrin junior. We hebben samen gewandeld, gespeeld en naar tv gekeken. Ik deed de deur open en zag en zag de nicht van sanae al staan, ik begroeten haar en zei:'nisrin slaapt nu al dus als ze wa
Wakker word moet je haar misschien nog verversen en papflesje geven.

Ik kwam thuis aan en ik zag wassim in een pak op me wachten op de bank. Hij zei :' ga je omkleden '. Ik ging naar boven en zag een nieuwe jurk op mijn bed. Ik deed die aan en maakte me snel lichtjes op.

We zaten nu in de auto en we kwamen aan hij het water. Ik volgde wassim en we kwamen aan op een boot. Ik keek hem met grote ogen aan, hij zei :' dit is onze slaapplek voor vannacht'. Ik ging naar binnen en zag inderdaad een huisje in de boot. K ging de slaapkamer binnen en ik zag een groot tweepersoonsbed staan. Ik keek er even naar en je weet wel wat er toen gebeurde....

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now