Pov wassim

942 48 13
                                    

Ik stond op het punt om mijn bedrijf te verkopen aan mijn vader . Hij heeft mij dit al eens eerder gevraagd maar ik wou het niet , ik denk dat het nu tijd word dat ik het doe . Men vader beloofde me ook dat als ik mijn bedrijf aan hem zou verkopen dat ik dan als ruil bij hem mocht komen werken in zen ander bedrijf . Ik belde men vader op dat ik even met hem moest praten . Hij zei :"sgoed kom mij maar Halen ". Ik was onderweg naar mijn ouderlijk huis en ik realiseerde mij dat dit het beste is wat ik kon doen op dit moment . Nisrin is boos op me vanwege men werk ,dus misschien moet ik dan stoppen met dat werk . En tot daaraan toe ik moet sws wat meer bij Salim zijn .

Ik kwam aan bij mijn ouderlijk huis en zag men vader al voor de deur wachten . Hij kwam naar me toe en stapte in mijn auto . Hij zei :"mabrouk ! Met je zoon " . En hij knuffelde me . Ik zei :" allah i barek fik papa ".  Er hing even een stilte tussen ons hij zei :" weldi wat was er zo dringend dat je me zo snel wou spreken ". " Papa weet je nog dat je me ooit vroeg offday ik mijn bedrijf aan jou zou willen geven in ruil voordat ik in jou bedrijf mocht komen werken ". Hij knikte en keek me afwachtend aan . "Papa ik denk dat mijn besluit vast staat en dat ik er klaar voor ben om mijn bedrijf aan jou te geven ."Hij keek  me met grote ogen aan en zei :" Meen je dit ! Vanwaar dit ineens ?" Ja weet je ik heb nu een zoontje en die gaat zijn tijd  nodig hebben en met dit werk zal ik niet zo vaak met hem zijn". Hij was blij  dat ik zon beslissing voor mezelf maakte .

Na wat gepraat te hebben bracht ik men vader mee naar het ziekenhuis aangezien mijn familie daar toch al is . Ik ging de kamer binnen en het was hele familiereünie , alle familie van men moeders kant stond in die kamer .  Ik zag ze allemaal luid praten , de dokter kwam binnen en vroeg ons :" Zouden jullie aub niet allemaal in deze kamer blijven want mevrouw heeft rust nodig ". Nadat de dokter dat zei verliet iedereen de kamer . Ik zag Nisrin naar Salim kijken die aan het slapen was in zen bedje . Ze stuurde me geen blik .

Na een stilte zei Nisrin :" moet jij niet gaan werken "? Ik keek haar aan en schudden men hoofd . Ze zei :" Heb je nu dan wel vrij ". Het was duidelijk weer een verwijzing naar dat ik er niet was bij de geboorte . Ik zei :" Nee ik ga de komende 2 weken nergens heen ." Ze keek me raar aan en zei :"hoezo"? "Nisrin ik heb men ontslag ingediend om meer bij jou en Salim te zijn .

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now