Pov Lina

812 50 1
                                    

Men moeder keken me met tranen aan en zei : NEE SAYNOU( SCHATJE) JE WILT HET LEVEN VAN JE ZUS TOCH NIET VERPESTE! ik keek haar diep in haar ogen aan en vond dat ze gelijk had. Nisrin is een sterke vrouw, maar ik weet natuurlijk niet tot welk punt ze kapot kan gaan. Dat was het gene wat me tegenhouden om niet te gaan. In ruil dat ik niet ging moesten men ouders me wel alles vertellen ze begon met vertellen :
Ik en je vader waren 21jaar geleden samen in Marokko. We waren naar al hoceima gegaan. We gingen samen naar een weeshuis van al hoceima. Toen we daar aankwamen gaven we alle kinderen geld, snoep, kleren. We vinden het zo'n mooi moment om ze blij te zien met wat ze kregen. Het mooiste was dat ze niet zeggen :'het is lelijk' ze waren blij met alles wat ze kregen al was het maar 1 broek.

Toen we alle kinderen alles gaven gingen we naar de afdeling van de baby's. We zagen dat de meesten baby's er echt slecht aan toe waren. We stapten wat en toen we klaar waren zagen we een gezin,huilens hun baby afgeven. Ik keek naar de baby in het mandje en ik kon haar gewoon niet zo laten. Ze was in een slechte toestand, ze was zo mager als een kippenpoot. Ik kon het niet aanzien en vulde direct de adoptiepapieren in. Ik had toen beloofd aan haar ouders dat ze altijd veilig en dat ik haar zal beschermen als men eigen dochter.

Ik kon men oren niet geloven, ik was sprakeloos. Ik was geshockeerd dat men zus waarvan ik altijd dacht dat het mijn zus was niet men zus is. Ik voelde me alsof ik erachter komt dat iemand me gecatfisht heeft.

Pov Wassim
Ik heb men plan uitgezet en ik weet ongeveer hoe ik het ga aanpakken. Ik moet en zal nisrin veilig brengen...

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt