Pov:nisrin

1K 79 0
                                    

Ik  zat nog steeds huilend op het bankje, na te denken over men leven.  Het is een chaos sinds dat wassim in  men leven kwam. Ik heb te maken gehad met de drugsdealers ,, met kanker. Ik wil ook liever dat er niemand iets weet over alles wat ik heb meegemaakt. Misschien Is het beter als ik wassim vergeet...

Pov:wassim
Ik was net in slaap gevallen totdat ik een telefoontje kreeg van lina. Ik schrok wakker en nam op. Ik hoorde haar helemaal shock vragen of ik wist waardat nisrin was. Ik zei : nee ik ben gewoon in Frankrijk. Hoezo? Ze zei : Nisrin was schoolspullen gaan halen met haar vriendin en is sindsdien niet thuis gekomen. Ik vroeg haar of ze de vriendin van nisrin al heeft proberen bellen. Ze zei: neen ik wou jou eerst op de hoogte zetten. Ik zei haar dat eerst haar vriendin moest bellen en me dan iets moest laten weten.

Ik was zo boos gewoon het feit dat ik niets kan doen om te helpen. Ik hoop zo hard dat er niets ergs is gebeurd.

We waren al  een uur later en nog steeds wacht ik op het telefoontje van lina. Pfff... Ik heb haar ondertussen al 26keer proberen te bereiken.

Pov:lina
Ik was thuis aant wachten op nisrin, ze is al van vanmorgend weg. Ik maak me echt zorgen. Het is ondertussen al 7uur en nisrin is nooit op dit uur buiten.

Het is een kwartier later en nu ben ik echt niet in shock. Dit kan gewoon niet. Nisrin is nooit zolang weg. Ik was helemaal in shock. Ik belde wassim want je weet mar nooit. Maar hij had daar ook nergens gezien wat best wel logisch is. Maar ik wou zeker zijn van de zaak. Ik belde sanae op, ik was zo geshockeerd dat ik haar niet eerst belde. Ik toetste haar nummer in, en na een paar keer overgaan nam ze eindelijk op.
S=sanae, l=lina
S=hallo met wie spreek ik?
L= met lina zus van nisrin!
S= aah salam lina wat is er?
L= kifesh wat is er? Waar is nisrin?!
S= Ik weet het niet
L=kifesh je weet het niet je was toch bij haar ofni
S= ja we zijn samen schoolspullen gaan halen en zijn dan even naar mijn huis geweest. Daarna zaten we op een bankje en ze vroeg me hoe het ging met jamal. Ik zei : goed. Maar toen vroeg ik haar over wassim en liep ze bleek en huilend weg.
L=en je zegt het nu pas?!
~~lina haakte af ~~

Ik haakte af en ik ijsbeer door het huis. Ik wist gewoon niet at ik moest doen. Ze is mijn lieve zus ik..... Ik hoorde een slot in de deur draaien. Ik keek wie der naar binnen kwam en ik zag nisrin. Ik besprong haar allemaal met knuffels. Ik zag dat ze er gebroken uitzag,en ze bibberen helemaal. Ik vroeg haar of alles goed ging. Ze antwoorden niet en barste in tranen uit. Ik troosten haar.

Totdat ze wat kalmer was.
Ik vroeg haar wat er was? Ze zei : wwwwasiim! Ze stotterde nog wat want ik voelde dat ze was aant bibberen. Ik troosten haar. Nadat ik zeker wist dat ze kalmer was vroeg ik haar ja wat is er met wassim? Ze vertelde me dat ze er gewoon moeite mee heeft dat hij weg is. Ik geloofde hier geen woord van maar liet haar gewoon doen. Ik wou haar niet onderdrukken. 

Pov:wassim
Klaar!! Ik heb nog steeds niets gehoord van lina. Zou er iets erg zijn? Ik besloot om Haar maar zelf te bellen
L: hallo wassim
W:hallo lina al nieuws?
L: euhmm ja ze is al terug ze al terug ze was gewoon met haar vriendin thuis!
W:ayaw gelukkig! Ik kreeg bijna ijen hartaanval.
L:PHAHAHAH allee daag hé ik ga slapen.
W: doeii!
Nadat het gesprek was afgelopen ging ik direct slapen met een goed gevoel .

Pov:lina
Ik voelde me zo schuldig dat ik heb gelogen tegen wassim. Want opzich heeft hij ook recht op de waarheid. Ik hoorde nisrin vragen met wie ik was aant bellen. Ik keek haar met grote ogen aan en zei : niemand. Lina doe niet zo vertel gewoon met wie je was aant het bellen! Wie wil er zo graag weten hoe het met me gaat?....

Hallo lieve lezers bedankt trouwens allemaal voor de 1k❤️
Zouden jullie ook nog even op het sterretje links vanonder drukken dankjewel! 😊😻

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now