Pov Nisrin

1.2K 66 3
                                    

Ik was ondertussen al klaar met inpakken ik vertrok naar buiten. Op de gang kwam ik de dokter tegen en bedankte hem. Ik liep verder en botste tegen iemand aan. Ik keek naar die persoon. Hij zei :kijk eens uit! Ik zei :sorry hoor 🙄. Hij keek me met een grijns aan en zei :hmmm ik wist niet dat dit meisje zo mooi is. Ik keek hem vies aan en zei :daag 🙄. Chaimae en lina lagen helemaal strijk van het lachen en zeiden :op deze manier vind je nooit een man. Ik zei :heb er ook geen nodig.
~maar diep vanbinnen is mijn hart nog voor wassim... ~

Pov:wassim
Ik was er nog steeds niet goed van van dat nisrin gewoon afhaakte. Er spookte zoveel vragen rond: waarom??..
Opdat moment kreeg ik een berichtje binnen. Ik keek van wie het was het was een van een onbekende. Ik opende het bericht en kreeg de shock van mijn leven. Ik zag een foto van mij met die kahba ilham. De foto is getrokken toen die kahba mij zoende.

Nu begon alles tot me door te dringen nisrin die boos is. Ik was zo boos dat ik op met men vuist op de muur sloeg. Ik ging naar die kahba. Ik begon tegen haar te roepen en haar eens goed aan te pakken. Tot men vader binnen kwam en vroeg wat er aan de hand is. Ik legde hem het hele verhaal uit. En ik zag dat ilham zo bang was ze kon wel in haar broek doen. Ik wou haar net een lap verkopen die haar beloond stond. Ik was bijna bij haar gezicht totdat men  vader me tegenhield. Hij zei :ga naar de kamer en probeer nisrin of lina te bereiken om hun het nieuws van hun ouders te vertellen. Ik ging naar de andere kamer. Ik dacht na,ik denk niet dat nisrin me nog wil zien dus... Ik moet iets anders verzinnen. Ik dacht de hele tijd na over wat ik moest doen. Ik dacht toen na aan wat men vader zei :oow ja ik bel nisrin  wel nog een keer . Ik belde nisrin nog een keer en deze keer  nam ze wel op.

N:hallo met wie spreek ik?
W:euhmm.. Ja het is hier met wassim
N:wat wil je van me eh vieze hond.
W:woow kalm hé ik wil je wat zeggen
N:ik hoef je praatjes niet te horen wassim
W:luister nu 1keer!! Het gaat over je moeder!!
~nisrin begon te huilen ~
N:oow... www..at isss.. er dan met haar...?
W:we hebben haar gevonden ze is hier bij ons in de villa.
N:echt?? Zorg dat ze zo snel mogelijk bij ons is, ik heb liever moet dat ze bij zo'n man als jou blijft....!!!!
~~nisrin haakt af ~~~

Pov:nisrin
Ik was ondertussen al thuis aangekomen ik zag mijn vader nergens. Dus ging ik mijn koffer alvast uitpakken. Ik kreeg ineens telefoon van iemand ik nam op zonder te kijken het was wassim.
Hij zei dat hij nieuws had over mijn moeder. Ik  kreeg tranen in mijn ogen en zei dat hij moest zorgen dat ze zo snel mogelijk thuis komt. Ik zei ook dat ik liever niet heb dat mijn moeder in hetzelfde huis als zo'n man als hem blijft. Ik haakte af en begin te huilen. Ik heb zo'n leuke tijd met hem en dan flikt hij zin actie.ik dacht dat hij te vertrouwen was, dat hij niet zoals andere jongens is. Maar  blijkbaar had ik het mis.

Lina kwam mijn kamer binnen. Ze vroeg wat er was en ik legde haar alles uit van A tot Z. Ik zag dat haar lippen automatisch een glimlach vormden. Bij het nieuws van mama. Ze zei :woow echt dan heeft wassim echt zen best gedaan. Maar waarom doet hij dit als hij toch van andere meisjes geniet. Ik hefte mijn schouders op en zei dat ik  het niet zou weten. Ze zie weet je wat ten eerste die sukkel heeft is jou tranen niet waard. En ten tweede kom ga je opfrissen en doe je kleren aan,je hebt wat afleiding nodig. Ik vroeg haar naar waar gaan we dan. Ze zei :zie je zo wel.

We hadden onze kleren al aan. We trokken nog een spiegelfoto voor snapchat

 We trokken nog een spiegelfoto voor snapchat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mijn outfit👆👆

Linas outfit👆👆

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Linas outfit👆👆

We vertrokken aanfezien ik niet wist naar waar we gingen. Volgde ik lina gewoon. We kwamen aan bij de macdonalds en gingen zitten. Lina zei :macdonalds is toch altijd goed. Ik keek haar aan en begin te lachen. Er kwamen een paar jongens aan de tafel naast ons zitten,die heel irritant waren. Ze roept de hele tijd zoiets als :zina, bella.,..... Lina riep:doe normaal nog nooit mooie dames gezien ofzo.!! De jongens waren eindelijk gestopt. Alleja dachten we totdat we onze bestelling kregen. Kwam 1 van de jongens naar  ons. Ik keek hem verveeld aan. Hij zei :zou ik je nummer mogen zina? Ik zei :tuurlijk en pakte een papiertje ik schreef erop :04 en de rest krijg je ooit inshallah. Hij was zo blij en ging naar zijn vrienden. Lina keek me met grote ogen aan en zei :heb je echt?? De jongen deed het papiertje open en keek me boos aan. Hij kwam terug en zei : meen je dit?? Ik zei :ewa wees blij je hebt twee cijfers. Lina keek op het papiertje en lag strijk van  het lachen. We waren na de mac een beetje gaan shoppen.

Toen we thuis waren zag ik mijn vader en vertelde hem het goede nieuws. Hij was zo blij dat hij tranen kreeg. Meskien hij had het zeker supwrmoeilijk. Ik praate nog wat bij met mijn vader en ging dan slapen want ik was echt moe van deze vermoeide dag.

Het was 6:00 in de morgend en ik hoorde de deurbel men vader was gaan werken en lina slaapt door alles heen. Dus was ik gaan opendoen en zag daar iemand die ik niet verwachten....

Weer een Nieuw deeltje ik hoop dat jullie men boek nog graag lezen. Zo niet schrijf wat tips in de comments.Het is vakantie dus zak proberen om elke dag te schrijven

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now