Pov Nisrin

847 51 7
                                    

Ik was best wel bang toen hicham die woorden uitsprak, zou het echt waar zijn dat ze opzoek zijn naar mij. Ik keek hem maar de hele tijd aan. Hij wuifde met zen handen voor men ogen omdat ik zo diep in gedachten was. Ik schrok van men gedachten op.

Na even vroeg hicham of we van beneden wat eten zouden gaan stelen. Want de kantine was al dicht het was al 1:00. Na wat rwina te merken in de gangen, we wisten niet hoe het lichaam aan moest dus deed hicham zen zaklamp aan. Ik filmden onze spionnenactie. Ik stapte de lift in en ik zag hicham met een koprol de lift in stappen. Ik vroeg wat hij deed? Hij zei :ewa laat me ik voel me Jaims bont '. Ik begon te lachen. Toen we beneden aankwamen, zagen we assimilatie met die vrouw achter de balie praten. Daar kwam dat gevoel weer terug. Ik negeerde het en dacht na hoe we langs hun konden komen. Ik bukte me en ging op men buik, en zetten mezelf verder met men ellebogen. Hicham deed net hetzelfde, ik hoorde hun over alles en nog wat praten wat me best wel een misselijk gevoel gaf. Aan de kantine aangekomen, was het natuurlijk toe. Ik dacht na, hicham pakte men haarspeld en stak het in het slot. Wlh meh deze shit lukte! Ik zei :'dat we ons spion voelen totdaar aan toe  mesha dit is heyeck. Hu begin te lachen. Het was donker, ik hoorden iemand het licht aan doen. Ik keek en zag wassim hij zei :' wat dachten jullie te doen? '
Ik skipt hem en k keek hicham aan. Hicham zei :' wlh wij hadden fking veel honger. Hij begin te lachen en zei :' moesten jullie hiervoor heel deze actie doen '. Ik keek hem met opgetrokken schouders aan. Hij pakte de sleutel en deed de deur open. Ik ging zonder wat te z erg gen naar binnen, WJWJWJ ik was precies in paradijs er was ijs, chips chocola. Ik pakte een dikke voorraad mee. Ik wou net naar buiten gaan totdat hicham de sleutel pakte en de deur dicht deed opslot. Hij riep nog :jullie gaan er niet uit voordat jullie het goed hebben gemaakt! Ik zei :hicham!!! Doe open!! Sebiet verhonger k! Hij zei :eh izan je zit in keuken, je zal alles doen behalve verhongeren!!

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now