pov lina

799 46 2
                                    

 Ik zit nog steeds vol met spanning te bellen naar Wassim . Ik snap niet dat deze gast gewoon niet kan opnemen . Ik heb hem wel meer dan 50 keer gebeld . Ik wil natuurlijk niet dat als Nisrin straks bevallen is dat ze gaat lopen denken dat het mijn schuld is dat Wassim er niet bij was . Ik besloot maar eens langs Wassim zen werk te gaan , ik zei tegen men moeder : " Wassim neemt niet op dus ga ik even kijken  op zen werk " . Ze knikte en ik vertrok naar mijn auto . Ik racde naar zen werk , ik hoopte maar dat hij niet naar zen hotels in het buitenland is gegaan . Ik kwam aan en ik liep zo snel als ik kan  naar binnen . Binnen aangekomen vroeg ik aan de balie achter Wassim . De vrouw zei : " Ja hij is aanwezig , maar hij zit momenteel in een vergadering ." Ik zei : Ga hem roepen zen vrouw is fu#king aan het bevallen! Ze keek me met grote ogen aan en rende zo snel mogelijk een van die deuren  binnen .

Ze kwam terug met een verwarrende Wassim , ik trok hem mee . Hij zei : wat the fu#k is hier aan de hand"! Ten eerste geen tijd voor uitleg , want aangezien jij het haram vond om op te nemen weet je niet dat Nisrin aan het bevallen is "! Hij rende met grote ogen men auto in en ik racde terug naar het ziekenhuis , ik  hoop dat ik niet te laat ben voor Wassim .

Maar helaas daar aangekomen was Nisrin al klaar met de bevalling .  Ze keek Wassim vies aan en had haar babay in haar armen , het was duidelijk een jongetje ...

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now