Pov Nisrin

831 49 1
                                    

Wassim kwam naar me toe en deed zen arm over me. Ik haalde zen arm weg en zei :wat doe je? Hij zei : kan je even meekomen? Ik zei nog daag tegen de jonge en ik volgde hem. Ik zag dat hij op zen tanden beet, omg die kaaklijn😍. Maar ik vroeg me af vond hij het dan echt zo erg? Hij zei : denkje dat we hier zijn gekomen om ons pleziertje. Ik zag dat hij jaloers was wat ik best wel grappig vond. Ik ging terug naar binnen en ik kocht 3 broodjes voor ons alle drie een. Ik bestelde ook nog 3 colas.

Ik ging naar het bankje waar ze zaten en ik gaf ze alle 2 een broodje en drankje. Hicham zei : je hoefde dit echt niet te doen hoor. Ik zei : sniks hoor. Ik bedenkt me dat wassim niks zei,ik vond het best wel grappig dat hij nu boos is. Ik pakte men gsm en k kreeg een berichtje van sanae en lina. Ik beantwoorden ze dat ik nu in Frankrijk was. Ik stuurde hun nog wat snaps van het eten en de natuur.

Toen ik klaar was ging ik terug in de auto zitten. Ik pakte een dekentje en een kussen die ik zag liggen. Ik ging liggen op de achterbank en pakte men gsm ik leesde wat wattpad en ik luisterde wat muziek.

Na even wachten zag ik de rest ook in stappen. Ik vroeg aan hun of ze een oplader voor me hadden. Hicham zei : nee sorry ik heb Samsung ik denk niet dat het past. Wassim prullde in zijn schoudertasje van lv en gaf me een oplader zonder iets te zeggen. Ik laden men gsm op. Ik hoorden dat ze wat muziek opzetten. Ik irriteerde ze wat door ze te filmen en geloof me maar als je iets wilt doen om jongens te irriteren is het hun filmen. Ik vroeg aan hun naar waar we gaan? Hicham zei : we go to morocoo, because we are loco. Ik filmde hoe hicham aan het zingen was

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now