Pov Nisrin

931 49 8
                                    

~~1 week later ~~
Het is nu een week later en ondanks dat ik het rustiger aan doe met wassim, gaat het best wel goed. Ik ben me nu aan het klaar maken voor men verjaardasdiner die wassim voor me georganiseerd heeft. Ik ben zo blij ik ben vandaag 22 geworden. Ik begin met me klaar te maken

Ik droeg een grijs/paarse  jumpsuit met glitters ik deed er nog men lichtroze bomberjacket over aan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik droeg een grijs/paarse
jumpsuit met glitters ik deed er nog men lichtroze bomberjacket over aan. Ik strijde men haar en deed er langs onder krullen in. Men moeder kwam men kamer binnen en vroeg :' benti naar waar ga je?' ik ga met vrienden uit eten zei ik. Ze knikte en zei :'die voorzichtig en maak het niet te laat hé'. Ik knikte gehoorzaam. Men 'moeder' is al vertrokken naar Marokko gisteren, ze had me belooft om  me zeker nog en keertje te bezoeken. Ze zei ook dat ik naar haar mocht komen wanner ik wil.

Ik was la langs de late kant :'like alwayss 🙄'. Ik kwam het restaurant binnen en ik keek rond d me of ik wassim al zag. Ik zag dat 'm nog niet dus wou ik men telefoon pakken,todat iemand men ogen bedekte met zen handen. Ik wist dat het wassim was ik rook gewoon ze armanigeur. Ik glimlachte en die persoon zei :' happy bdayyy!🎉' Wassim deed zen handen weg en ik keek in zen mooie groene ogen, ik knuffelde hem en baantje hem. We gingen eindelijk zitten en we praten wat en keken in de menu. Ik deed de manu voor me gezicht en ik bukte me toen ik sara zag. Ik zag wassim me onbegrijpelijk aankijken. Ik wou hem nog waarschuwen maar het was te laat ze had ons al gezien. Ze kwam naar ons toe en vroeg ons :'is het erg als ik even bij jullie kom zitten'? Ik zei niks en ze ging zitten.

Het was een halfuur later en we hadden ons eten al gekregen, wassim heeft de hele avond lang samen met sara over een film die ze hadden gezien gepraat. Ik irriteerde me er zo erg aan. Hij keek niet eens een keer naar me om, en sara bleef maar bij ons zitten. Men humeur was ineens veranderd en ik wilde naar huis. Ik stond op en gi g weg . . Ik ging weg  en wassim keek geen ene keer naar me om.

~~ik wist genoeg ~~

Ik ging naar men auto en ik ging erg ik kreeg een apple van wassim :'waarom ging je zomaar weg :? Ik negeerde het en reed verder, ik kreeg weer een app je maar deze keer van saar :' ik krijg wat ik wil en wat ik wil is wassim'. Ik keek met grote ogen naar men scherm en reed verder tot thuis.

Thuis aangekomen leesde ik het berichtje 100× opnieuw. Ik kon het niet geloven wat ze wou, ik wist wel dat ze wassim voor zichzelf wou. Maar dat het zo erg was wist ik niet. Ik kreeg nog een berichtje van wassim met :'ben je boos??'. Ik negeerde heet weer en dacht :'wat denk je zelf? Ik ging slapen met een raar gevoel.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now