Pov Nisrin

873 51 1
                                    

Ik stapte men auto in naar een parkje. Waar ik vroeger altijd naartoe ging met men vriendinnen. Ik ging zitten op en bankje en keek wat naar het grote meer met vissen in. Ik zag een bekend meisje men kant opkomen ze zei in het Frans :Nisrin? Ben jij dat? K  leek haar raar aan ze zag er wel bekend uit maar ik kon niet plaatsen van waar. Ze zei : herken je me nog? Ik zei beschaamd :euhmm nee sorry? Ze zei : k ben het nouha. Ik ga haar een knuffel van blijdschap noha is het meisje dat ons een soort van hielp de eerste keer toen we hier aankwamen. Ze gaf ons een rondleiding en ze had zelfs haar nummer gegeven. Ze vroeg wat ik hier deed. Ik legde haar uit dat ik even weg moest van België van de stress enzo. Ze begreep het en zei  of we even gingen wandelen. Tijdens de wandeling vertelde ik haar alles.ookal lag het me moeilijk ik moest men hart wel bij iemand kwijt kunnen. Ze zei dat ze wassim ook kende. Hij was blijkbaar de baas van dat hotel. Ik schrok eerlijk gezegd wel. Ik had dat niet verwacht van wassim. Dat hij gewoon zen eigen hotels heeft. Ik was best wel trots op hem want hij vertelde het me vroeger ook altijd dat hij at wou doen. Toen ik aan vroeger dacht ging er zonder dat ik het door had een traan naar beneden. Nouha troosten me en zei dat ze het begreep en dat dingen nu niet altijd gaan als gepland.

Na een heerlijke wandeling gingen we McDonald's halen. Toen we bij men auto aankwamen zag ik noha met open mond kijken. Hzo heb jij een auto als deze? Ik zei hahahahaha werken hé 😉.
We gingen gewoon McDonald's halen toen ik onze bestelling moest zeggen. Kreeg ik men woorden niet meer op de juiste plaats. Ik zag nouha helemaal stuk gaan. Ik gaf haar een schouderklopje en ze deed de bestelling dan maar. Nadat we besteld hadden. Parkeerde ik de auto en gingen we eten. We praten nog onder alles en nog wat totdat we bij het liefdesonderwerp kwamen. Ze vertelde me dat ze over een weekje gaat trouwen met de liefde van haar leven hij heet amine. Ik gunde haat haar zo hard. Nouha is zo'n lief, mooi, knap meisje mashallah. Ze droeg hoofddoek en had donkerbruine ogen. Ze was echt een pracht van een vrouw zowel vanbinne als buiten. Ik ben blij dat k met zo iemand bevriend ben. Ze zei me dat ik echt moest komen naar haar trouw. Ik twijfelde even aangezien ik haar niet zo goed ken. Ze bleef maar aandringen. Ik zei maar dat ik wel zou zien.

Toen we klaar waren  bracht ik haar naar huis en namen we afscheid. Ik zie haar dat we nog zeker een keertje zouden afspreken. We wisselde onze nummers uit en ik vertrok naar het hotel. Ik stapte uit en stapte naar het hotel want ik had men auto wat verderop geparkeerd. Ik was aan het stappen en ik zag wassim in de tegenovergestelde richting stappen naar hier. Toen hij mij herkende versnelde hij zijn pas. Ik stapte naar hem toe en zei :wassim laat mij het uitleggen. Hij liep verder en zei : nee nisrin het is al duidelijk genoeg en hij verdween in de donkere straten. Ik ging naar men kamer en viel met tranen in slaap. Waarom doet HIJ zo??

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt