Pov Wassim

839 52 6
                                    

Ik kwam thuis en ik zag Nisrin op de bank. Ze was inslaap gevallen tijdens la casa de papel, ik zag dat de tv nog steeds aan stond. Ik deed hem uit en ik ging naast haar liggen.

Ik was kapot, ik heb het heel druk de laatset tijd op mijn werk. Vooral na dat men secretaresse (sara) ontslag nam. Ik wreef over haar haar, wat ben ik toch blij dat ik met haar getrouwd ben. Ze is zo mooi, lief en knap. Soms kan ik het nog steeds niet geloven dat ze gewoon men vrouwtje, men Wiffey, men allesje 💍🖇️💭 is. Ik wreef over haar haar en ik voelde dat ze wakker werd. Ik Lachten naar haar en ze glimlachte terug. Ze zei :'ben je thuis?' ik knikte en zei :'waar was je eigenlijk vorige avond, ik kon je niet bereiken'? Zo strekte zich uit en kwam naast me zitten en zei heel blij :'sanae is bevallen en haar dochter heet gwn Nisrin'! Ik keek haar lachend aan en ik zei:'WOOW! Is rida vader geworden'! Ze knikte. Nisrin kwam tegen me aan liggen en ik zei :'ik wil ook kinderen inshallah'. Ik zag haar blozen wat best wel schattig was. Ik zei :'je hoeft je niet te schamen hoor'.

Pov Nisrin
Ik voelde me nogal ongemakkelijk bij wassim, ik weet niet juist waarom. Maar ik denk meer omdat ik hem nooit meer zie en ik daarom niet juist weet waarover ons gesprek moet gaan. Ik had ook door dat hij het ook begon te merken dat het ongemakkelijk werd. Ik zei maar :'ik ga slapen'. Ik wist zelfs niet of ik hem een kus moest geven of een knuffel of niks. Ik besloot om gewoon een luchtkusje te geven.

Pov Wassim
Ik begon door te krijgen dat ik en Nisrin uit elkaar beginnen te groeien, we apen nauwelijks, praten nauwelijks en zien elkaar nauwelijks. Ik mag haar niet verliezen...

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu