#34 ~nouri~

887 59 12
                                    

Ik was gisteren vergeten zeggen dat het de verjaardag van nouri was. Ik vraag jullie daarom om een korte dua te doen voor hem.

Pov nisrin
Ik  werd wakker en zag dat we voor het ziekenhuis geparkeerd stonden. Ik vroeg heel zachtjes aan wassim:'waarom zijn we bij het ziekenhuis'?hij keek me medelijdend aan een zei :'we moeten de chemo wel blijven verder etten je bent nog niet 100% genezen'. Ik begon te huilen. Wassim pakte me in een knuffel en het voelde zo goed. Ik zei :'wassim ik wil dit echt niet meer'. 'kijk nisrin ik begrijp dat het niiet echt makkelijk is , maar denk aan het voordeel je gaat genezen'. Ik zei :'en wat nu als ik niet genees'. Hij zei :'eey eey ik kan je beloven dat je gaat genezen'. Ik kreeg automatisch een glimlach op men gezicht .ik stapte uit en ging het ziekenhuis binnen met elke stap die ik zette,voelde ik een hardere steek door men lichaam.Ik ging eerst de onderzoekskamer binnen ik ging zitten en de dokter onderzoekte me.

Na het onderzoek zag ik de dokter knikken. Hij vroeg wassim even naar buiten. Ik voelde me zo nieuwsgierig. Wassim kwam met een glimlach de kamer binnen, ik keek hem vragend aan. Zonder dat hij iets zei knuffelde hij me. ik keek nog steeds met een onbegrijpelijke blik. hij zei:'nisrin je bent bijna genezen, de kankercel is nog even groot als een rijstkorrel en de joongens hebben de drugsdealers eindelijk verslagen . ik keek hem vol ongeloof aan, en voor ik het wist kwamen de tranen. Ik knuffelde hem terug en ik liet los en keek blozend weg. hij zei :' oehh nisrin die zich schaamt waar gaan we da schrijven'. Ik zei  :' op uw buik'. Hij begon zich dood te lachen.

IK ging de chemo kamer binnen en ik ging  zitten. Abdel kwam eraan en hij begroeten ons eerst. Wassim bedankte hem want hiij heeft echt veel voor ons gedaan. Ik bedankte hem ook. Hij begon zen werk te doen en ik hoorde het gedruppel weer door de draden naar men lichaam. Een gedachten zei me wel :'wat nu als het groter word'? Ik was wel blij dat ik eindelijk terug normaal kan leven zoals :'werken,  een huis kopen enzoo...

Pov Sara
Ik heb gefaald, die fking wassim heeft men drugsbende kunnen verslagen. Ik ga nog steeds naar het werk want ik heb vernomen van men mannen dat wassim in België is. Het zal niet langer duren voor hij komt werken.

~~~men wraak zal zoet zijn ~~~

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu