Pov Nisrin

799 40 4
                                    

'NEEE!!'
Ik werd hijgend wakker en ik begon te huile. 'Nisrin het was maar een nachtmerrie'. Ik stond op en ging zitten op de vensterbank van het grote raam ik keek naar buiten en dacht na over men nachtmerrie:

Ik zat rustig te slapen totdat ik geluiden hoorden. Ik keek naast me en zag geen wassim. Ik raakte in paniek, ik pakte een mes en ik ging naar beneden. Ik hoorde een mesjesstem lachen. Ik ging de woonkamer binnen en zag wassim met die kech lachen. Ze had bijna geen kleren aan en ze lag half op wassim. Ze merkte me op en sara zei :'dacht je nou echt dat hij van je hield'. Ik begon zwaar te ademen..

Ik keek voor. Me uit ik had zicht op een grasveld. Ik pakte men telefoon erbij en ik zag dat wassim me net op dit moment belde. Deze zemer beelt me nu pas terwijl het 3:00 in de nacht is.

Pov Wassim:
K werd wakker in men bed en ik voelde een raar gevoel wat ik allang niet gevoeld heb. Na even had ik al door dat ik een later had. Ik keek naast me en zag geen Nisrin. Ik kreeg al snel alles voor men ogen flitsen : lounge, sara op men schoot, huilende Nisrin

Wtf heb ik gedaan. Alsof het nog niet erg was! Ik belde haar duizend keer aangezien ze deze nacht niet thuis kwam, het is 3:00 snachts. Ik bleef haar maar bellen, maar ze nam maar niet op. Ik deed men kleren aan en ik belde hicham. Ik moet weten waar Nisrin is?

Pov Sara
Het is 3:00 snachts en ik heb net men behoefte gedaan met een jongen. Hij is zo aantrekkelijk maar ik doe het natuurlijk alleen maar voor het geld dat ik krijg van men baas. Ik gaf hem nog snel een tongzoen en ik deed snel men kleren aan.ik ging naar beneden en ik moest denken aan die kech Nisrin. PAHAHHAHAHA ik heb zehma haar mannetje afgepakt. Maar ja k moest wassim wel zoo dronken maaken. Ik heb gewoon wat in ze biertje gestoken zodat hij niets meer wist. Ik heb hem dan verleid en dan ja hij houd gewoon van mij. Wacht maar wassim word nog miijn mannetje, daar ben ik zeker van😏😊.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now