Pov Wassim

846 72 18
                                    

Ik kwam aan bij het huis van hicham en ik bleef maar kloppen, hij kwam geïrriteerd naar buiten en zei :'wajoo ik hoor u wel'! Ik keek nog steeds met een neutrale blik. Hij zei :'eey bro wat is er'? '1: ik heb iets fking doms gedaan. 2: ik ben nisrin sws kwijt. 3:ik weet niet waar ze is!'zei ik  met woede in men stem.na wat gepraat te hebbrn met hem zei hij :' ga gewoon naar huis, ze zal gewoon bij sanae zijn, wacht tot morgen ze zal wel opduiken '.
Ik luisterde maar naar zen woorden en ik ging terug naar huis.
Ik kwam thuis aan en ik ging slapen het was ondertussen al half vijf. Ik bleef piekeren over nisrin, maar viel dan terug in slaap

De volgende dag :
Pov Nisrin
Il werd wakker en keek om me heen, ik besefte wat later dat ik in het huis van nawal ben. Ik keek even rond en stond dan op om me te douchen. Ik ging naar beneden na men douche,ik kreeg een berichtje en keek in men gsm ik zag een foto van toen wassim sliep als men achtergrond. Ik bleef er even naar kijken:'maar het is... Het voelde zo goed met hem. Toen begin hij ineens zo vreemd te doen en nu weet ik niet wat ik liet geloven.

Zonder dat ik het doorhad gleed er een traan over men wang. Ik hoorde iemand en ik keek op, ik zag een bezorgde nawal. Ze kwam naast me zitten en zie :'alles oké? Was het gisteren niet gezellig'. Ik keek haar direct aan en zei :'jawel tuurlijk wel, maar het is gewoon op een of andere manier mis ik wassim elke seconden. Ze zei :' kijk schat ga straks eens met hem praten. 'ik keek haar geshockeerd aan en schudden hevig men hoofd. Ik was wel sws van plan om straks naar huis te gaan, maar vergeet het maar dat ik met hem ga praten.

Ik maakten samen met nawal ontbijt, we aten het op. We waren net klaar met eten. Ik pakten men kleren in en ik zag nawal binnen komen. Ze keek me raar aan en ze zei :'wat doe je'? 'sorry nawal maar ik ga naar huis, ik kom zeker een keertje terug'. Ze gaf me een knuffel en zei me gedag.

Ik stapte men auto in en reed zo langzaam mogelijk naar huis. Hoe dichter ik kwam hoe breekbaarder ik was. De brok in men keel kwam op toen ik aankwam. Ik keek mezelf aan in men spiegeltje in men auto en zei tegen mezelf, :'hou je sterk Nisrin je bent hem niet waard'. Ik begon agressief te slaan op men stuur en zei :'pfff. Wat zeg ik allemaal iedereen weet dat ik nog van hem hou.

Ik ging langzaam naar binnen maar voordat ik de deur open kon doen, ging de deur open en zag ik wassim. Hij riep :' wjwjwjw Nisrin waar was je '. Hij nam me in een knuffel. Ik bleef maar stokstijf staan, maar toen ik pas besefte wat hij deed duwde ik hem zachtjes weg. Hij keek me spijtig aan en zei :'kijk Nisrin ik weet ik heb fouten gemaakt maar begrijp dat het niet zo had gehoeven'. Ik keek hem boos aan en zei :'KIFESH HET HAD NIET ZO GEHOEVEN'? Je weet wel als je wat romantischer deed en elke dag na het werk me ging verwennen was had het niet zo gehoeven'.ik keek hem ongelooflijk aan en zei :'U IS HET OOK NOG MIJN SCHULD OFWA'? Ik wou naar binnen gaan, want anders zou ik hier uitbarsten. Maar hij liet me maar niet door. Ik probeerde mezelf binnen te krijgen maar hij hield me tegen. Ik voelde me zo duizelig door zen woorden  ik zie gebroken :' meen je dit nu echt, na alles samen die je zo tegen mij'. Hij zie :'nisrin waarom vat je alles verkeerd op, ik hou nog van je'. Ik geloofde zen woorden niet en ik ging naar binnen. Ik ging naar boven en ik ging in men bed liggen de tranen bleven maar stromen en zo bleef het maar doorgaan.

Druk allemaal op het 🌟 en reageer zeker wat je van deze situatie vind.!

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now