Pov Nisrin

877 48 0
                                    

Ze had door dat ik twijfelde ze zei :'als je wat meer tijd nodig hebt begrijp ik het,ik ga pas over een weekje  terug naar Marokko. Toen ik haar woorden herhaalden besefte k pas dat ze met me in Marokko wilt gaan wonen. Ik keek haar boos aan en zei :' eerst verlaat je me en nu kom je Zehma terug en wil je dat ik mee maar marokko ga.'ik ga nergens heen dit zijn men ouders, zij hebben tenminste wel 21 jaar voor me gezorgd'! En ik ging naar boven. 'Wie denkt ze wel niet te zijn'? Een stem in men hoofd zei :'je moeder deuhh!'

Ik bleef boven zitten totdat ik de deur eindelijk hoorde dichtgaan. Ik keek naar buiten en zag die vrouw weg gaan. Ik ging naar beneden en ik zag men moeder me boos aankijken. Ik negeerde haar want ik wist wat er nu zou komen. Men moeder zei :' hshoema Nisrin je moeder komt je meskina opzoeken en jij doet zo tegen haar'. Ik negeerde het en ik ging naar boven. Boven aangekomen kreeg ik een bericht van een onbekend nummer.
Onbekend : hey
Ik:wie ben jij en hoe kom je aan men nummer
Onbekend : Nisrin weet je dan niet meer wie ik ben.
Ik:nee anders zou ik da toch ni vragen
Onbekend: met wassim
Ik:oow

Waarom stuurt hij me weer een bericht? En hoe komt hij aan men nummer. We spreken elkaar allang niet meer, het is niet dat ikk het leuk vind. Ik praten nog wat met wassim totdat snaar me belde. Ze vroeg me of ik even langs wou komen. En ik vond het goed. Ik kleden me zelfs niet om, ik ging gewoon in een roze huisjurk. Ik liet men krullen los en ik deed men slipper aan.

 Ik ging dus in junkeymodus in men auto naar sanae

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik ging dus in junkeymodus in men auto naar sanae. Daar aangekomen belde ik aan. Toen ik aanbelde zag ik tot men verbazing rida opendoen, ik heb hem al zo lang niet gezien. Hij was ook blij om me te zien. Ik gaf hem een boks en we praten wat. Ik zei :'trouwens gefeliciteerd hé zei ik met een knipoog.'wie had ooit gedacht dat jij vader zou Worden'. Hij zei :'shht ik ben voorbeeld' zei hij. Ik rolde met men ogen en ik ging naar binnen. Rida ging werken dus hij ging naar buiten.

Ik vertelde sanae alles van vandaag ze was in shock. Nadat we wat verder praten ging ik maar huis, daar aangekomen zag ik..

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now