Pov Sara

886 48 9
                                    

Vandaag ben ik gaan werken  ik ben momenteel thuis mezelf aan het klaarmaken. Je denkt toch niet dat ik deze kans ga laten zitten. Op het gala zal ik men moves laten zien aan wassim. Hij zal als een blok aan men been voor me vallen. Ik was me aan het aankleden.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.











ik had een minijurkje aan dat net onder men kon kwam. Ik wou nog korter maar ik wou niet dat wassim me ontslaat. Ik had een lage decote aan. Zodat je er zeker niet naast kon kijken. Ik maakte me op en liet men haar los.
Ik vertrok in de auto van men vriendje naar het gala, hij zetten me af en ging weg.
~~Let the game begin~~

Pov Nisrin
Ik zat in de auto en ik was in gesprek met wassim totdat men moeder belde. Ik zei :'shit! Ik ben ze vergeten wat te zeggen' . Ik nam op en men moeder zei :'waarom ben je benti,je
' moeder' vraagt naar je. Ik zei maar :'ik blijf vandaag bij sanae slapen, we moeten nog veel bespreken voor het werk'. Men moeder zei :'ok benti tot morgen inshallah'.

Na het gesprek belde ik snel sanae voor als men moeder naar haar zou bellen dat k zogezegd bij haar ben. Ik zag wassim hoofdschuddend lachen. Sanae vind het goed. Na het gesprek, vroeg ik aan wassim :'wil je me dan straks naar sanae brengen'? Hij zei :'voor jou alles schoonheid'. Ik voelde mezelf warm worden, wtf? Wat heb ik nu weer?

Aangekomen op zen werk, deed wassim de deur voor me open en gaf me een hand. Ik voelde me echt goed bij hem in de buurt. Ik had men hoge hakken aan dus ik kon moeilijk lopen. We gingen naar binnen en k zag gelijk allemaal mense wassim met wiebelende wenkbrauwen aankijken. Ik deed alsof dat ik het niet zag. Ik was gezellig in gesprek met wassim. Totdat er een meisje aankwam in een kleedje dat net onder haar gat kwam. Ze forceerde wat. Ik herkende haar van ergens, maar ik wist niet juist waar.

Ze bleef forceren totdat wassim haar opmerkte.hij zei :'hey sara'. Bij die naam schrok ik, er kwamen allemaal herinneringen terug van in Frankrijk toen we haat ontmoeten. Ze keek me bies aan en vroeg aan wassim :'is dit jou vriendin'. Wassim zei :'euhmm.... Ik onderbrak hem en pakte zen hand vast en zei :' ja ik ben zen vriendin,we houden echt van elkaar wie ben Jij?'' 'ik ben zen assistenten' zei ze. Ik pakte wassim zen hand vast engaf hem en kus ze zei:' daag wassim fijn kennis te maken zei ze scheinheilig en vertrok. Ik besefte nu pas dat ik wassim zen hand nog steeds vast had ik maakte me los. Hij vroeg :' nisrin meende je wat je net zei '. Ik slikte even....

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now