Pov Lina

914 61 3
                                    

Ik voelde tranen prikken in men ogen. Hoe kan dit zomaar mogelijk zijn? Al die jaren vol met deze leugens! Ik voelde me zo gekwetst door men ouders. Hoe kunnen ze dit al die tijd voor haar verborgen houden. Ik weet dat nisrin hier kapot gaat zijn en vooral omdat ze weet dat haar 'vader' haar dwong om te trouwen. Ik vroeg me soms wel af hoe het kwam dat nisrin op niemand van men ouders leek. Maar het is niet dat ik er echt mee bezig was ofzo. Ik legde de papieren bibberend weg en ik ging naar men kamer. Ik ging op men bed zitten en keek naar een foto van ik en Nisrin. We hadden allebei een trainingspak van Marokko aan. De tranen prikkelde na al die momenten die door men hoofd spookte.

Pov Nisrin
Bij het woord 'chemo' wist ik wat er zou komen. Men bed werd geduwd naar de speciale kamer voor chemotherapie. Ik wist dat wat zou gaan komen me alleen maar kapot gaat maken. Ik zag dat de dokter het lichtroze spul In de cytostatica stak. Ik voelde er niks van maar het deed mentale pijn was meer dan ondraaglijk. Ik kon niet beschrijven wat dat het deed met men fysieke geest. Men mentale geest daategen was vele sterker en voelde niets.

Toen de dokter zei dat het gedaan was voelde ik me zo kwetsbaar, alsof iemand me een harde klap gaf. Maar het ergste waas dat ik het mentaal niet voelde. Emotioneel barste men lichaam uit, het duurde niet lang of de tranen stroomde als watervallen. Ik ben Allah swt voor alles dankbaar, zelfs voor deze erge ziekten. Want uiteindelijk komt alles met een  rede. Maar wat me zoveel pijn deed was dat ik gewoon voor deze ziekten moest leiden. Ik kon nauwelijks wat doen. Ik weet wat deze ziekten inhoud dat is wat het zo moeilijk maakt. Ik weet dat je Allah swt voor alles dankbaar moet zijn, maar soms gaat het niet. Het leven is te mooi om te leiden. Ik zag de dokters me troosten de verpleegster naast me zei : niet huilen lieverd het komt allemaal wel goed. Ik schonk haat een zwakke glimlach. Ik werd naar men kamer gebracht en zag dat ik een berichtje van lina kreeg ze wist dat ik vandaag voor de eerste keer weer chemo kreeg, er stond :

                    H. O. P. E
             Hold on, pain ends

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now