Pov Nisrin

997 57 2
                                    

De volgende ochtend stonden we op om 8:00. We stonden op en ontbeten snel. Ik en lina moesten straks naar de zaal om nog alles klaar te zetten. We moesten servetten en nog wat instructies geven aan de mensen van de decoratie. Maar eerst ruimden we het huis nog op, gelukkig waren de zusjes en broertjes van sanae naar hun oma. Anders was het hier rwina tot en met. Ik begon met de tafel van gisteren wat goed te zetten en haalde dan de henna van sanae eraf. We waren net klaar met alles in het huis en de visagiste kwam er al aan. We hielpen de 2 meisjes met hun koffers en kleedjes naar boven te brengen. Nadat we dat gedaan hadden  gingen de nichten van Holland en de zus hun haren maken. Ondertussen gingen ik en lina al naar de zaal. Ik deed een training aan en lina ook en we vertrokken met mijn auto naar de zaal. De zaal was maar 20minuten rijden. Daar aangekomen zagen we dat ze de tafels al gemaakt hebben en de borden en servies stond er ook op. We mesten dus alleen nog maar de servetten erop zetten. We deden dat zowel voor de mannen als voor de vrouwen. We gaven daarna nog wat instructies voor de decor. Ik stuurden een snapchatfilmje met de zaal naar sanae. Ik kreeg al snel antwoord dat ze het mooi vond. We maakten ook nog een aparte kamer voor de kinderen, er zou een soort van Nanny komen om op ze te letten. We zetten de tafels klaar en bliezen allemaal ballonnen op en plastiek bekers en borden zetten we ookal klaar.

Toen we eindelijk klaar waren reden we met volle snelheid naar het huis van sanae. Ik liet lina eerst haar haar en make up doen,ze deed haar jurk ookal aan. Ik deed hetzelfde.

Pov wassim
Vandaag was het de grote dag voor rida. We hadden afgesproken dat dat we rond 15:00 gingen vertrekken naar sanae. Ik stond op ene ontbeet ik ging. Ik ging hicham ophalen en we vertrokken richting rida voor alles nog wat af te spreken. Ik had men pak nog niet aan want ik zou straks sws nog terug naar huis komen. Ik kwam aan bij het huis van hicham en wachten op hem. Hij kwam naar buiten in zen training en had zen haar mooi in model gebracht. Hij kwam naar de auto en als je hicham kent hij zetten weer muziek op en hij begon zich zelf te filmen. Wlh deze gast spoort niet!

We kwamen aan bij het huis van rida en stapte uit. We klopten en zagendat hij alles nog was aan het schoonmaken. Hij groeten ons. Hij zei ons alles van a tot z. Wanneer we zouden vertrekken en wat de stoet betreft. Nadat we klaar waren met alles gingen we terug naar huis om ons klaar te maken.

Pov Nisrin:
Om 14:00 was ik net klaar met men  haar. Ik deed men kleedje aan en zag men zusje we namen war foto's voor snap.

Ik trekte deze foto ik had deze jurk aan en men make up zag er ook zo uit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik trekte deze foto ik had deze jurk aan en men make up zag er ook zo uit. Men haren had ik opgestoken.

Dit was wat men zusje aan had ze had haar haar gewoon los met een opsteekkapsel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dit was wat men zusje aan had ze had haar haar gewoon los met een opsteekkapsel. Ze had ook wat naturel make up aan.

Ondertussen waren alle familie en vrienden al aangekomen het huis was echt vol. Het was nog een halfuurtje voordat de ma kwam en ik zag dat sanae naar beneden kwam. We zongen allemaal :SLAAT OE SLAAM..! ze kwam de trap naar beneden en ik maakte een filmpje van har voor snap. Ik begeleiden har naar de zetel. Alle familie was nog steeds aan het joelen.

Dit was haar jurk ze zag er mashallah supermooi uit 😍

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dit was haar jurk ze zag er mashallah supermooi uit 😍. ik ging naast haar zitten en
fluisterde :tranq alles komt goed inshallah. Vergeet niet te lachen. Ik zou de foto's voor hun trekken in het park, maar in de zaal zou er een fotograaf komen.

Na een halfuurtje kreeg ik en berucht van rida dat ze er zo zijn. Ik zei het tegen haar en zag haar gelijk stressen. Ik zei:ssht rustig. Ik nam nog wat foto's van haar en na even wachten hoorden we de bel. Ik ging opendoen en zag de familie van rida. Ze joelen allemaal en kwamen met allemaal auto's. De vrouwen kwamen mee naar binnen. Hij kwam samen met zijn moeder en ik maakten foto's van hun. Toen rida bij sanae aankwam bleef hij haar aankijken je zag gewoon dat hij har mooi vond. Ook zag dat sanae bloosde. Rida gaf haar een kus op de voorhoofd. Ze deelden de dadels uit en melk. Ik nam nog van alles foto's en ook van alle families. Even later kwamen de manen naar binnen voor foto's en zijn vrienden en ik zag dat wassim net naar binnen kwam..

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now