Pov Nisrin

879 52 1
                                    

1 week later

Ik zit vanaf de dag dat ik me misselijk voeg al in men bed. Het is niet alleen dat ik ziek ben maar ik probeer wassim ook zowat te ontlopen. Ik zie  vaak dat lina en soufiane bellen. Maar ik neem niet op ik heb geen zin in hun medelijden. Ik vind het stom dat ik me zo rot voel. Maar aangezien het nu ondertussen vandaag officieel zomer is. Ik denk dat men voelende stop in Marokko is. Ik werd net wakker gebeld na men zoveelste dutje van vandaag.

Ik zei :hallo?
N: hallo nisrin alles goed met nouha hier hé. (in het Frans)
Ik: aah nouha ja alhmdlh met jou? ( ik vertel haar maar beter niet dat ik ziek ben, ik heb geen zin in mensen.)
N:ja alhmdlh. Ik vroeg me af of we vandaag iets zouden doen. Ik heb namelijk vandaag vrij.
Ik dacht na zou ik het doen ofni?? Ik zei maar : ja sgoed om hoelaat wil je vertrekken?
N: rond 17:00 als dat gaat, ik heb een verassing voor je. Ik was zo benieuwd naar wat ze voor verassing had. Ik ging eerst en vooral weer na al die de dagen uit men bed om me op te frissen. Ik keek eerst in de spiegel en zag dat ik extreme wallen had. Men krullen zagen er zo onbezorgd uit. Ik nam eerst en vooral een douche en ik deed men shmink. Ik deed wat highlighter, mascara en concealer voor men wallen.

Ik keek in de spiegel en zag dat ik er al wat beter uitzag, ik droogde men krullen en deed het in een hoge dot.

Aangezien jullie het al weten ben ik echt geen normale kleren mens

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aangezien jullie het al weten ben ik echt geen normale kleren mens. Ik hou echt van trainingspakken, het liefst doe ik het men hele leven lang aan. Ik doe normale kleren meestal aan naar men werk, familie, etc... Ik droeg men trainingspak aan en deed men witte nikes eronder. Ik keek in de spiegel en ik zeg eerlijk ik zie er niet uit. Maar dat boeide me niet. Ik keek hoe laat het was en het was 16:30. Ik haasten me de lift in en ging naar beneden, ik had nog een helfuur. Ik stapte voorbij en balie, totdat ik zag dat de vrouw achter de balie me riep. Ik wees naar mezelf omdat ik niet zeker wist of ze het tegen mij had. Ze knikte en ik ging naar haar. Ze vroeg me : ja sorry ik weet dat het mijn zaken niet zijn maa ben je bevriend met onze baas (wassim)? Ik keek haar geschrokken aan en zei :hoezo heeft hij iets gezegd over me? ze schudden haar hoofd. Ze zei : hij zei dat hij jou niet kenden, maar ik geloof hem niet. Ik slikte een brik in men keel en zei : nee ik ken hem niet nog nooit gezien of gehoord van die naam. Ze keek me aan alsof ze me niet geloofde, maar toch zeit ze :ooh sorry voor u te onderbreken. Ik gaf haar een glimlach en ik vertrok naar men auto. Ik dacht de hele rit na aan de woorden van de vrouw. Het

Toen ik eindelijk op de afgesproken plek stond, zag ik nouha al van ver staan. Ze zei : eindelijk waar was je? Ik zei : euhmm ja sorry ik moest nog wat doen. Ze knikte maar wat en we vertrokken te voet naar de verassing. Ik heb nouha onderweg we 100000 keer gevraagd maar waar we gingen. Maar ze bleef zeggen dat het een verassing is. Nouha trouwt vrijdag het is vandaag dinsdag en ze loopt zo chill door het stad. Wlh  aan geen enkel haartje van haar zie je stress. We stapte een theaterzaal binnen en we gingen kijken naar een Nederlandse VS Franse komieken. Ik vind het echt een leuke show, het was heel grappig vooral hoe de Belgen de Franse nadeden.

Toen de show afgelopen was gingen we naar buiten. Buiten aangekomen zag iik nouha zwaaien maar ene jongen aan de overkant van het straat. Ik keek haar raar aan. Ze zei: dat is men verloofde. Ik zag dat er nog en jongen bij walid (de verloofde) stond. We steekte de straat over en ik zag dat de jongen zich omdraaide..

Ik zag wassim voor me staan, ik glimlachte maar en gaf de twee jongens een hand. Ik keek naar wallid en nouha die druk in een gesprek waren. Walid en nouha gingen samen ene winkel binnen. Ik begon maar met : halo wassim. Ik zag dat hij me vies aankeek. Ik zei : kijk wassim ik leg het je uit.. Maar ik kon men woorden niet afmaken of ik werd onderbroken door een roepende wassim : NISRIN JE HEBT ME GEKWETST. WAT WIL JE NOG MEER, JE HEBT ME HELEMAAL GEBRUIKT EN NU KOM JE ZEHMA HIER NORMAAR TEGEN ME PRATEN! GA MAAR TERUG NAAR JE MAN, IK WIL NIKS MET EEN KAHBA AL JOU TE MAKEN HEBBEN! WAT BEGRIJP JE HOER NIET AAN!



~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now