Pov:Nisrin

961 56 4
                                    

Ik video nog steeds de pijn om mijn pols.sanae zei :wlh als hij jou nog een keer aanraakt hij gaat zien. We vertelde het ook aan Rida dat iik word uitgehuwelijkt enzoo. Ik zag dat hij medelijden met me had. Ik stond op en zei :gaan jullie maar lekker verder met jullie date ikk ga maar naar huis. Men polsen stondem nog steeds te trillen, maar ik deed ze in men zak want medelijden is het laatste wat ik nu wil. Ze keken me begrijpelijk aan en ik nam afscheid van ze. Ikk stapte naar men auto en keek nog een keertje rond me of die zemer zeker weg was. Ik zag niemand en dat hef me nog meer rillingen het feit dat het donker was. Ik reed naar huis, ik stopte bij het meer en ging even zitten om tot rust te komen.

Ik zat al een kleine vijf minuten op de bank, totdat iemand iets voor men mond deed. Dat was het laatste wat ik zag die avond.

De volgende dag stond ik op en ik at in een kamertje. Ik kon niet zo goed zien want het was best wel donker. Ik begon te schreeuwen en dan hoorde ik de deur opengaan. Er kwam een jongen binnen hij zei: je gaat zo naar de baas. Ik zei :wtf wille jullie van me! Voor ik het wist voelde ik de eerste klap al. Men wNg branden zo erg dat ik tranen in men ogen voelde. De jongen ging weg, en ik zat daar helemaal alleen.

Pov sanae:
Ik stond de volgende dag op en ging naar beneden ik maakte ontbijt voor men broertjes ik heb 2 tweelingbroertjes. Nadat ze ontbeten gingen ze even buiten spelen. Ik probeerde nisrin te bereiken want ik wou haar vragen of ze men henna wou doen voor me op men hennafeest. Ze is er echt heel goed in. Ik belde haar maar ze antwoorden niet.

Ik maakten me best wel zorgen aangezien dit niet van haar gewoonte is. Ik belde lina, maar ze had haar ook niet gezien. Ik besloot om rida te bellen hij merkte al direct dat ik in paniek was. Hij zei:kleed je om ik kom je zo halen we gaan kijken waar ze is.

Een halfuurtje later zat ik in de auto van rida onderweg naar haar huis. We waren onderweg we waren aan het meer, totdat rida zei :is dit niet de auto van nisrin. Ik keek op en keek naar de nummerplaat en het was inderdaad haar auto. We zetten ons aan de kant en stapten uit. Ik besefte nu pas dat het naast het meer is, ze zou toch niet.....

Pov:Nisrin
De jongen kwam na een uurtje terug en hij sleurde me mee. Mettegenzin natuurlijk. Ik werd gebracht naar een soort van bureau. De jongen zei nog:beter gedraag je je bij de baas. Ik knikte want hij had een pistool vast. Hij richten die op me, dus ik kon geen enkele fouten beweging maken of het was gedaan. Ik ging naar binnen en ik kon men ogen niet geloven ik stond oog in oog met....

Ik wil nog een so geven aan men vaste lezers : yasje123 een gebruiker weesrustigvermeld een gebruiker morocaintjuhh

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now