Pov:nisrin

3.9K 168 12
                                    

Ik zag manal men beste vriendin. Omg das ook toevallig. Ik zie dat ze samen met haar broer is. Ik geef hem een hand en hij blijft me aar aankijken. Manal begroet mijn moeder. Mijn moeder zegt ga maar met manal mee ik ga naar huis want lina begint moe te worden. Ik geef haar nog een kus. En ze zegt wees wel voorzichtig hé. Ik knik en zeg altijd hé. Manal en ik gaan zitten en bestellen een ijsje,ik en manal chocola en aar broer vanille. We wachten tot ons ijsje komt. Ik praat noget manal over de reis in het vliegtuig maar besluit om nog niks te vertellen over wassim. Je snapt het wel met haar broer erbij is het toch een beetje awkward. Nu je over de duivel spreekt hij blijft me maar aankijken. Maar ik besluit hem geen aandacht te geven ik wil alleen wassim. Ons ijsje komt er eindelijk aan. En we maken nog snel een foto voor snapchat en we eten het op. Na het ijsje heeft de broer van manal gezworen dat hij zou betalen.Maar ik zei dat ik me daar niet goed bij voel maar ja wollah is wollah dus ja.. Na dat hij betaalde zaag hij zijn vrienden en ging naar hun en zei tegen manal dat ze moest zeggen tegen hun mama dat hij bij vrienden was. Ze knikten.
We besloten om nog even te wandelen. Ik zie in de verte wassim met een meisje wandelen. Ik zie dat hij mij ook zag en ik doe alsof ik hem niet zag. Ik zie dat hij mijn naam roept maar ik ga verder met tranen in men ogen. Ik zie dat manal honderden vragen heeft maar ik zeg niet nu. Ik zie van mijn ooghoeken dat hij begint e lopen ik begin ook te lopen en trek zo snel als ik kan manal een taxi in met tranen die over mijn wangen stromen vertrek ik. Wassim kijkt me niet-begrijpend aan. Terwijl hij mij ziet huilen. De taxi rijd weg en ik veeg men tranen weg. Ik zeg tegen de taxichauffeur dat hij ons aan playa (strand) moet afzetten.

Onderweg hebben we geen woord gewisseld aangekomen betaal ik de taxi.
En gaan we op en bankje zitten en ik vertel het hele verhaal.

Pov :wassim
Vandaag werd ik wakker. En ik hoorde stemmen. Ik deed mijn ochtendroutine. En deed een mannelijke huisjurk aan en ging naar beneden. Ik zag men tante en mijn nicht van Marokko tfoeeeeeeee ik haat haar hard ze denkt dat ze met me gaat trouwen later nee ik ga met nisrin trouwen inshallah. Ik groet haar met een hand. Ik ga naast mijn moeder zitten en zit wat op mijn gsm ik voel dat er iemand naast mij komt zitten. Ik kijk op en zie die slet. Ze kijkt gwn doodnormaal mee. Ik was net met nisrin aant Chatten. Ze vraagt wie is Nisrin int berbers. Ik antwoord dat het haar zaken niet zij. En ze zucht geïrriteerd ze staat op en gaat naast haar moeder zitte. Ik ga verder met een paar vrienden hun snap te beantwoorden.

Het is ondertussen avond en men tante is er nog steeds. Sanae (slet van een nicht). Kijkt me de hele tijd met een duivelse grijns aan. Ze staat op en vraagt San haar moeder of ze met me naar buiten mag. Ik kijk haar boos aan en zeg nee ik ga niet met je naar buiten. Men moeder zegt ga mee toon een beetje respect. Ik zucht en ga men kleren aandoen en ga dan met haar naar kornish . We wandelen ik zie dat. Alle gasten op haar geilen. Ik denk wjw wjw mana kahba (slet). Ik loop met haar de kornish op. Na even wandelen zie ik nisrin. Ik zie haar kijken wanneer ik terug kijk kijkt ze weg ik roep Nisrin! Maar ze loopt gewoon verder het valt me ook op dat ze samen met een meisje is. Ik loop achter haar aan maar ze heeft het ogen mij door en loopt ook en trekt het meisje mee. Ik zie da ze snel een taxi stopt en erin stapt. Ik zie nog net dat ze betraande ogen heeft en de taxi reed weg. Ik kijk niet - begrijpend naar de wegrijdende taxi en ga naar huis. Thuis aangekomen kijk ik of ik geen berichtje heb van Nisrin maar niks. Ik stuur haar een bericht en schrijf : wat was dat vandaag gaat alles wel goed?. Ze antwoord niet ze zal wel slapen...

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ