Pov Nisrin

861 73 3
                                    

Vandaag zouden we gaan vertrekken op huwelijksreis, ik heb alles gisteren gekocht omdat ik het pas last-time wist. IK ben nu nog snel alles aan het checken, of we alles wel mee hebben. We hebben vlucht om 15:00, en het is nu 11:00.

Toen ik klaar was met alles te checken vetrokken we met hicham zen auto naar het vliegveld. Onderweg ei hicham telkens :'je gaat het echt leuk vinden naar waar we gaan!' ik keek hem dan altijd droog aan aangezien ik niet wist naar waar we gingen en hij me toch alleen wou irriteren. Ik appte iedereen sanae, lina en men ouders dat ik bijna ben aangekomen bij het vliegveld. Ze konden niet mee want sanae moest gaan werken en men ouders gingen vandaag naar men zieke tante.

We kwamen aan bij het vliegveld en ik pakten men koffer.hicham stapte met ons mee tot de incheckbalie. We namen afscheid van hem en hij zei:'ik geef je een tip, wat dat jullie gaan doen is het mooiste wat iemand kan doen voor......'. Ik zag wassim hem met een dodelijke blik aankijken. Ik b gon te lachen ik moest de hele tijd denken 💭 wat dat het kon zijn.

We hadden ingechekt en ondanks dat het nog maar 13:00 is, is het hier best wel vol . Wat me wel opviel is dat er allemaal bruine mensen op omze vlucht zaten. We gingen zo opstijgen. De vlucht zou lang duren. Jullie vragen jullie zeker af :'kifesh je weet niet naar waar je gaat er ZIJN 10000borden op het vliegtuig. Ja maar wassim had een koptelefoon en blinddoek voor me aangedaan. Ik mocht het pas uit doen in het vliegtuig. Ik luisterde wat muziek en ik viel in slaap.

Na waar zouden wassim en Nisrin gaan? Druk zeker ven op het sterretje aub 😊..

Het is lang geleden dat ik nog naar jullie mening heb gevraagd. Wat vinden jullie van dit boek en als jullie tips hebben zijn altijd welkom of verbeteringen. Voor dit boek. Laat iets achter in de reacties wat je ervan vind ❤️😊

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now