Pov Wassim

5.1K 176 41
                                    

Ik keek op mijn telefoon hoe laat het was het is 11:30 ok nog anderhalf uur. Ik keek naast mij en zag nisrin slapen. Ze is zo mooi, nee wassim mag je ni denken en vooral ni na alles wat er gebeurd is. Ik ga ook maar wat slapen.

Ik werd wakker door de stewardessen die riep dat we onze gordels moeten aandoen want we gaan zo landen. Ik keek naast me en zag dat nisrin heel geconcentreerd keek naar haar telefoon. Kan je het zien zei ze ik keek weg en grijnsde. Ik keek naar buiten en zag dat we aant landen waren

Pov:nisrin
K wist wel dat hij naar mij keek. Ik merkte dat we net geland waren. We mochten allemaal opstaan. Ik ging samen met wassim onze bagages halen. Hij is best wel knap hoor maar ja gaat toch niks worden kom hem een keer tegen dus ja. Ik kwam net terug van mijn bagage ik wachten nog even op wassim en zlwe zochten onze ouders. Ik zag mijn moeder met een andere vrouw praten. Wassim stapte voor mij en huh zie ik dit nu goed. Wassim stapten naar de andere vrouw en gaf ze een kus. Mijn moeder zei: benti zeg hallo tegen ghalti amal. Ze is een oude vriendin van me. Ik zei Salam ghalti alles goed. Ze zei mashallah wat ben jij een mooi meisje ik zag dat jullie al kennis hebben gemaakt.
Hoorde ik dit nu goed! Whaaat dit is echt awkward.

Pov: wassim
Ik knikte en vertelde ze dat nisrin naast me zat in het vliegtuig. Na lang praten besloten we om naar huis te gaan. We namen afscheid van Nisrin en gehalti. We stapte de auto in en ik was de hele rit stil. Ik dacht aan nisrin en het feit dat ze 2 straten van me woont. We wonen trouwens in al houceima. We kwamen aan bij ons huis. Mijn moeder zetten de motor af en vroeg wat er met me is, aangezien ik de hele rit geen woord zij. Ik zij niks alleen een beetje moe.

Ik ging naar binnen en zag daar gelijk de hele familie zitten. Ik dacht wejooow ze denken ik heb cadeau voor hun. Ik groeten ze allemaal. Ik ging naar boven en zag daar mijn tweelingzusjes zitten lina en safae. Ze waren allebei 5. K gaf ze een kus en zei heyyy schoonheiden. Ze lachten en ik ging nog even langs mijn broer ayoub van 23

 Ze lachten en ik ging nog even langs mijn broer ayoub van 23

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik gaf hem een brohug en ik ging naar mijn kamer ik douchte. En ging liggen en niet veel later viel ik in een diepe slaap.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now