Pov Wassim

842 51 5
                                    

We zijn nu een week verder Nisrin wilt niet praten, eten of iets met me gaan doen. We zijn vandaag vrijdag ik ben nu even op men werk, aangezien ik vroeger gedaan heb ga ik Nisrin opzoeken. Op haar werk kan ze niet schreeuwen of me negeren.

Ik stapte men auto in en ik vertrok naar nisrin haar werk. Het is nu 17:00 en aangezien Nisrin altijd werkt tot 20:00 heb ik genoeg tijd. Ik ging nog langs de snack en kocht wat eten voor haar. Ze zal vast honger hebben. Ik was best wel zenuwachtig want ze praat al een week niet tegen ons na onze ruzie.

Ik kwam aan bij de ondergrondse parkeergarage van haar werk. Ik ging naar de verdieping van haar kantoor. Telkens als ik wat dichter kwam kreeg ik een raar gevoel. Ik ging naar haar kantoor, ik stond nu voor haar deur. Ik zuchten even heel luid en ik klopte aan. Ik hoorde haar lieve stem zeggen :'kom maar binnen'. Ik ging naar binnen ik zag haar samen met een meisje praten. Toen ze mij zag keek ze me vies aan en ging gewoon verder met haar gesprek. Ik zei :' zou ik Nisrin even mogen spreken'. En ik keek naar het meisje naast haar. Het meisje knikte en stond op. Eens het meisje weg was ging Nisrin gewoon verder met haar werk ze typte wat op de computer. Ik ging op de stoel naast haar zitten, maar ze bleef gewoon verder typen. Ik pakte haar polsen vast en ik keek haar aan, ze zei :'wassim at doe je'. 'als ik zeg tegen jou dat ik met je wil praten moet je wel luisteren hé'. Ze keek me met rollende ogen aan ze zei :'wat heb je dan te zegen'? Ik begon met :' nisrin je weet niet hoeveel ik van je hou al van dag een toen ik je zag.ik wist dat jij mijn vrouwtje moest worden.en ik meen het oprecht als ik zeg dat ik van je hou. Ze keek me met ogen die vol tranen zaten, ik zag dat ze haar best deed om niet te huilen. Ze zei :'ja daarom ben je zeker met die kech gegaan' omdat je van me houd'. Ze stond op en liep weg en zo ging ons leven verder.....

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now