pov : wassim

1K 63 0
                                    

ik legde men vader alles uit ik zag dat hij het ook moeilijk had , maar ondanks dat zei hij dat we toch naar België gaan, . Hij zei dat hij de kamer van hicham en nabil gevonden heeft en dat hicham meegaat naar België . Het ergste is dat men vader geen tikkeltje medelijden toont met karim terwijl hij vroeger zen leven voor hem zou geven.

Ik ging naar de kamer van nabil en hicham ze waren der best wel goed aan toe. Na een paar schrammetjes na. Nabil kon wel nog stappen maar hicham had hetzelfde voor als mij. We begroeten elkaar en praate nog wat bij, ik vertelde hun wat er met karim was gebeurt. Ze schrokken duidelijk allemaal. Nabil zei me dat karim een sterke man is hij gaat haalt het wel inshallah. Hij zei ons ook dat we naar België moeten gaan voor onze revalidatie, en dat hij wel hier blijft voor karim. Ik bedankte hem  en hielp hicham met inpakken.

Toen we klaar waren zag ik dat men vader naar binnen kwam en zei dat we gaan vertrekken. Ik had nog steeds een raar gevoel, k snap nog steeds niet wrm men vader  zo doet. We namen afscheid van iedereen en vertrokken naar België maar deze keer gingen we wel met de auto. De hele rit zeiden we geeen woord tegen elkaar, het was zo stil dat ik gewoon de hele rit muziek luisterde.

Pov:Nisrin
Nadat ik klaar was vertrok ik naar men ouders, het duurde een halfuur. Toen ik aankwam belde ik een paar keer maar ik hoorde alleen maar geroep, ik deed de deur open en hoorde :NEE PAPA DIT KAN JE NISRIN ECHT NIET AANDOEN! ZE IS NOG ZO JONG!
Dat was wat k hoorde, maar toen ze me zagen stopte ze gelijk met praten ik zag lina huilen. Ik keek hun raar aan en vroeg wat dat geschreeuw te betekenen had. Ik zag lina huilend naar boven gaan. Man moeder begin ok met huilen maar ik snapte er niks van. Men vader zei me dat ik even moest gaan zitten, dat we moesten praten. Ik ging zitten en bleef afwachtend kijken naar men ouders, ondertussem kwam lina naar beneden. Men vader begon met : Nisrin het gaat heel slecht met ons familiebedrijf we hebben geen investeerders meer, het bedrijf gaat de foute kant op. Ik keek hun met open mond aan,ik kan jullie wel helpen met wat geld te lenen. Wlh papa ik wist niet dat het zo erg was. Men vader zei : het gaat om te veel geld nisrin het is niet mogelijk om het in 123 te betalen. Ik zei :we kunnen we een oplossing zoeken desnoods verkoop ik mijn bedrijf. Hij zei : nee nisrin ik ga jou droom niet in de weg staan omdat het slecht gaat met mijn bedrijf, ik.... Heb... Een.... Soort..... Van..... Oplossing.... Gevonden.. Maar.... Daaaarvoor..... Moet.... Ik... Je.... Ik keek hem afwachten aan. Uithuwelllllijjjjjjken! Ik keek hem met grote ogen aan :WAT! Hij zei :rustig nisrin het speelt ook in jou voordeel. WAT VOORDEEL IK WORD FUCKING UITGEHUWELIJKT WAT IS HET VOORDEEL HIERVAN!!? kijk nisrin na wassim die je hand wou komen vragen heb je nooit liefde ervaren, je verbanden steeds meer mensen uit je leven. Zelfs je eigen ouders en zusje zien je amper. ik zeg je eerlijk dit deeltje raakte me. Ik keek men moeder aan ze zei : sorry ik probeerde je vader tegen te houden maar je weet hoe hij is zei ze snikkend. IK KON MEN TRANEN NIET BEDWINGEN EN GING HET WEG VAN HET HUIS!. ik deed de deur heel hard dicht en ging in men auto zitten,eens dat ik de deur dicht deed stroomde de tranen al direct als een fontein naar beneden. Hoe meer k aan de woorden van men vader dacht hoe meer tranen er naar beneden kwamen.ik deed men hoofd op het stuur en huilde het zo uit. Ik hoorde de deur naast me opengaan, maar ik wou niet kijken ik voelde een vertrouwde hand op men schouder en ik zag...

stem zeker ❤️ ik zal straks nog een deeltje online gooien

Nisrin haar leven is helemaal kapot, maar  komt het nog goed met haar en wassim worden ze ooit nog een stel????

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now