Pov Nisrin :

882 55 2
                                    

Hij kwam binnen en knipoogde maar me. Ik bloosde maar liet het niet zien. Hij zag er supermooi uit mashallah 😍. Hij had zen pak aan en had een roos opgespeld. Hij zag er mooi uit hij ging op de foto en ging dan naar buiten. Ik maakte nog wat foto's van hun. Totdat rida teken deed dat ze naar buiten gaan. Iedereen begon weer te joelen en "slaat oe slaam" te zingen. Ik maakte foto's toen ze naar buiten gingen. Ik zag alle auto's al klaarstaan voor de stoet. Ik zag dat de fotograaf al aankwam . Ze zei dat zii wel de parkfotos zou nemen. Ik bedankte haar en ze ging mee met snaar in de auto. Ik maakte nog een foto van sanae toen ze iederen uitwuifde.

Ik zag alle auto's met Marokkaanse en rif vlaggen rondrijden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik zag alle auto's met Marokkaanse en rif vlaggen rondrijden. Ik pakte men rif vlag en deed die ook over men auto. Ik zag iedereen joelen en de muziek zetten ik vollenbak aan. Ik zat in mijn eigen auto samen met lina en een nicht van sanae (nora). Ik vertrok en ik toetreden erop los ik maakte allemaal snaps. Ik was zo snel dat ik de rest kwijtgeraakte. Ik hoorde iemand toeteren naast me en zag wassim hij deed teken dat ik het raampje open moest doen. Ik deed het en hij zei :wedstrijd! Hij en hicham zaten samen in een auto. Hij zei het ook tegen ayoub en we begonnen zowat te racen. Maar toen zagen we ineens blauwe lichten ons achtervolgen..

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now