Pov Nisrin.

895 52 5
                                    

We stonden de volgende dag op het is de 2de dag in Oeganda. We hadden eigelijk een dagje voor onszelf. MaarIk stond op en ik ging naar de douche, ik deed men kleren aan en maakte me klaar ik wist wat me vandaag te wachten stond. Wassim stond ook op en deed ook zen kleren aan, hij was trots op me dat ik zoiets wou doen.

We stapte de taxi in en we kwamen aan op onze bestemming. Toen ik daar aankwam brak men hart ik zag hem daar gwn op de grond slapen, allee ik hoop dat het slapen is. Ik schudden hen wakker ik riep :'NDU NDU!' Hij stond gelukkig recht,hij was meskin helemaal vuil. Ik heb besloten om ndu te helpen aan een familie. Hij keek me slaperig aan en ik zei:'wat doe je hier op de grond schat?' hij zei :'soms als er geen plek meer is in het weeshuis moeten we buiten slapen'. Ik was zo boos hoe kan je nu arme kindjes zomaar buiten laten slapen.

Ik ging met hem naar zen kamer waar nu iemand anders slaapt. Ik ging daar binnen en ik zei :'nu pak je spullen in'. Wassim ging alles regelen met de baas van het weeshuis. Hij pakte een kleine rugzak. Ik keek hem aan hij zei :'ik ben klaar.' ik was echt geschrokken, dat wat bin ons een rugzak is hier gewoon een hele koffer moest voorstellen. We gingen samen bij de ingang op een stoel zitten. Wassim kwam er snel aan en zei dat het in orde was.

Ik gun nu echt al het geluk van de wereld,hij is zo lief, schattig. Ik ging samen met ndu naar een weeshuis in een andere stad. Een stad waar het wat beter gaat dan in Oeganda. We kwamen aan en ik stapte samen met wassim en ndu uit de taxi,het was zo warm. We gingen eerst het kantoor binnen van de directeur, we hebben hem ingeschreven.

Na een tijdje had ndu zijn er ogen kamer gekregen het was dus tijd om afscheid te nemen. Ik gaf hem een grote knuffel en zei :'onthoud altijd dat ik van je hou'. Hij kreeg meskin tranen in zen ogen hij zei:'ik ga je missen'. Ik zei :'ik ook'. Ik kon het ook niet droog houden en er lieten ndu beginne aan een nieuw hoofdstuk in zen leven

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Où les histoires vivent. Découvrez maintenant