Pov:wassim

869 52 0
                                    

Ik stond vandaag op met een goed gevoel, want ik zou vandaag uit eten gaan met nisrin.ik vind het nog steeds raar dat we elkaar op zo'n manier hebben leren kennen. Het gaat de laatste tijden echt goed, ik hoi van haar. Ik stapte uit bed en checkte eerst en sociale media. Ik ging daarna douchen en ik liet de warme stralen over men huid gaan. Toen ik klaar was scheerd ik me en deed men kleren aan. Ik deed men haar nog wat in model en ging naar beneden wachten op nisrin. Aangezien ze pas over een uur komt ging ik nog wat op mijn telefoon. Ik hoorde men moeder me zeggen : wassim ino wil je even in de brievenbus gaan kijken. Ik knikte en sloot men gsm af ik ging naar buiten en pakte de sleutel. Ik deed de brievenbus open en zag een reclamefolder en een versierde envelop er stond op aan de familie van (...).ik ging terug naar binnen en gaf het reclamefoldertje aan men moeder en ik deed de andere brief open. Aangezien men moeder toch niet kon lezen. Ik deed het open en ik zag een uitnodiging. Maar toen ik zag van wie het was brak men hart in 1000 stukken. Ik geloofde het gewoon niet maar aangezien er de achternaam bij stond kon het wel niet verkeerd zijn. Ik vroeg men moeder heel kalm (terwijl ik alles behalve was) of ze wist dat nisrin ging trouwen. Ze schudden haar hoofd en vroeg me wat er was. Men moeder zag gewoon dat ik boos en verdrietig was. Ik gooide de uitnodiging op de grond en ik ging naar boven. KIFESH DEZE KAHBA FLIKT DIT!
ik begon te huilen en wist me geen raad.

Na een halfuurtje hoorde ik men gsm afgaan. Het was nisrin ze zei : wassim ik ben voor je deur x WLH DEZE MEID SPOORT NIET ZE DURFT ME NOG TE STUREN!
ik negeerde het een geen 3 minuten later hoorde ik onze bel afgaan aangezien ik alleen thuis was. Want men moeder was boodschappen gaan doen ging ik open doen. Ik pakte eerst de uitnodiging mee en deed open. Ik trof haar daar heel chill aan. Ze vroeg me wat er was en ik kon mezelf niet bedwingen en riep :
GAGA EH KAHBA, MIJ ZOMAAR BESPELEN. ZEHMA ME VALSE HOOP Geven! Ik zag haar daar geshockeerd staan er liepen ondertussen tranen uit haar ogen maar dat deed me niks. Ze zei :wwwasssim ikk kann hettt uitleggennn. Ik  zei :JE HOEFT NIETS UIT TE LEGGEN EH KAHBA!ik kon haar wel sloegen maar ik deed de deur heel hard dicht. Ik voelde me zo gebruikt.wat is er gebeurd met de lieve nisrin....

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Donde viven las historias. Descúbrelo ahora