Pov:soufiane

1K 54 0
                                    

Tuut Tuut! Pfff... Ik stond met een glimlach op, puur omdat ik wist wat me vandaag te wachten staat. Vandaag is de handvraging met nisrin. Ik ben soufiane ik ben 22 jaar ik eb Algerijnse en ik werk als drugsdealer. Ik heb een missie van sara. Vanwaar ik sara ken sara haar vader is zowat de baas van de shiahalounge waar ik altijd Kom. Ik moest van haar met dees meisje trouwen,zodat ik haar daarna dump. En haar veel Pijn doe. Ik krijg hier natuurlijk betaalt voor, want anders had ik geen vingers uitgestoken. Ik stond op en maakten me klaar want we zouden zo vertrekken.

Ik kwam aan bij haar huis en liet iedereen al uitstappen. Ik ging een parking zoeken,nadat ik klaar was ging ik het huis binnen. Ik zag dat een meisje van ongeveer rijn leeftijd de deur open deed. Ze was wel mooi,ze gaf me een hand. Ik negeerde die gewoon. Ik wil dat dit alles snel voorbij gaat zodat ik men geld krijg. Ik ging naar binnen en ging naast men ouders zitten, ik staarde alleen wat naar dat meisje ze was echt heel mooi.

Pov:Nisrin
Ik volgde hem maar naar de woonkamer. Ik zag van men ooghoeken dat hij de hele tijd staarde. Maar het boeide me niet als hij zo wou beginnen dan doet hij maar. Ik zag nu pas dat die twee andere jongens heel hard op elkaar leken, ze zijn vast tweelingen.

Na dat iedereen klaar was ruimde ik af en bracht het eten. Tijdens het eten keek die gast zelfs. Ayemaa manaya hij bleef kijken. Maar ik zeg je eerlijk die ogen 😳. Maar het boeide me niet. Ik ruimde na eten af. Mijn vader begon met praten:"Nisrin en soufiane jullie weten allebei waarom we hier vandaag zijn. " ik knikte maar wat. Toen kwam de vraag :wil je met soufiane trouwen? Ik keek moeilijk maar zag men vader me dodelijke blikken geven en zei :ja. Hij zei hetzelfde en we moesten even naar buiten gaan om elkaar beter te leren kennen

We kwamen in de tuin aan en er hing een awkward stilte. Ik begon mar en zei : ja dus ik ben nisrin ik ben 21, ik woon alleen en ik heb men eigen bedrijf. Hij zei : ja euhmm ik ben soufiane ik ben 22 jaar en ja ik zit bij de drugs. Ik keek hem vies aan. Hij zei :je bent wel een lekkerding hé. Ik zei :tzzzzz doe normaal ik walg van zulke jongens Phel ik ben eten. Hij zei :als k had geweten dat ze me zoiets hadden aangeschaft. Ik keek hem niet begrijpend aan. Hij stond op en ging terug naar de woonkamer. Ik ging ook terug en ik praat en verder met nora en lina. Ik gaf nora men snap en. Insta nog.

Het was 20:00 in de avond en ze waren eindelijk weg. Ik was net klaar met de afwas aangezien ik allang bezig was. Ik ging nog even naar lina om gedag te zeggen. Ik zag dat ze haar Marokkaanse huisjurk al aan had. Ze zei :ewa wat vond je van vandaag? Ja cava ik vertelde haar wat er was gebeurt in de tuin. Ze zei :ieuwww! Als hij je ook maar met een vinger aanraakt hij gaat zien! Ik zei :ja rustig! Echt een vieze gast. We praten nog wat over ditjes en datjes, en ik zei haar gezicht gedag. Ik deed hetzelfde bij men ouders en ik stapte men auto in naar huis.

Thuis aangekomen ging ik direct naar de douche. Ik kleeden me om in men badjas en ik ontshminkten me zelf. Ik ging dan met sanae facetimen. Ik vertelde haar alles. Ze zei :tzzzzz zo kan je niet zijn. Ik zag dat sanae druk bezig was voor haar bruiloft ze trouwen al over een maand. Ik droge pas over 3 maanden in mei. Nadat we moe werden sluiten ik het gesprek met sanae af en ging ik slapen. Ik ging slapen met deze woorden van soufiane : als ik had geweten dat ze me zoiets zouden aanschaffen.

Wat bedoelt hij hiermee?

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now