Pov :nisrin

4.4K 173 37
                                    

Ik kwam thuis aan en was uitgeput onderweg zei men moeder wassim is knap hé met wiebelende wenkbrauwen. Waardoor ik in de lach schoot en bloosde. Ik kwam thuis aan en groeten men broertjes en zusjes en ging dan direct naar de douche. Ik ging op mijn bed liggen en keek nog even op snapchat. Ik zag dat er een wassim_ me had toegevoegd ik besloot om het te negeren want wat is de kans dat het diezelfde wassim is. Ik stuurde nog dat ik was aangekomen naar men vriendinnen. En ging dan slapen.

Ik hoorde :sta op het is al 18:00 in de avond. Ik stond op en dacht shit! Zolang geslapen. Ik stond op en zag men mama ze zei kom we gaan naar de kornish (boulevard) als je mee wilt. Ik  zei ja want ja deuh in Marokko kan je op elk moment naar buiten. Ik pakte men kleren en ging naar de douche
Ik deed mijn zwarte overal aan met daaronder een witte croptop
(met een witte vest met scheuren in)

 Ik pakte men kleren en ging naar de douche Ik deed mijn zwarte overal aan met daaronder een witte croptop (met een witte vest met scheuren in)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik deed nog een beetje mascara en highlighter aan. En ging naar beneden ik zag mijn moeder al klaarstaan met men zusje lina. Ze zei iwa eindelijk eh tamza. Ik lachte en zei iwa ja moet er toch goed uitzien. Men moeder mompelde iets wat ik niet kon horen en lina begon te lachen. Ik keek hun vragend aan. Ze zei snel safe kom. Aangezien het niet zover was gingen we te voet. Ik praate onderweg nog met mijn moeder. Toen we aankwamen gingen we eerst iets eten bij mb-food (so naar mb-food) ik en mijn moeder bestelde een taco mijn zusje een hamburger. We aten ons eten op en we gingen even wachten na even wandelen. Hoorde ik iemand men naam roepen. NISRIN! Hoorde ik een bekende stem ik keek om en zag

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now