Pov Nisrin

848 51 1
                                    

Na Meer dan 15uur kwamen we eindelijk aan. Ik had echt goed geslapen in het vliegtuig en wassim ook. Ik keek naar buiten en het zag er hier echt mooi uit. Het was zeker al geen marokko of Maldiven, het was zeker niets tropisch het was wat meer avontuurlijker.

Toen het tijd werd dat we weeer naar binnen gingen, deed wassim weer een blinddoek om men hoofd. Ik keek hem geïrriteerd aan en zei :'kan je het gewoon niet zeggen'. Hij Lachten en deed de bliddoek toch over men hoofd.

Toen we eindelijk uit het vliegveld waren. Ik kreeg het ineens helemaal warm, het was hier wel 40 graden. Toen ik men blinddoek uit mocht doen zei ik :'mag ik het nu wel weten?' hij keek me bedenkelijk aan maar toen zag hij dat ik geïrriteerd was hij zei :'ik leg het je zo allemaal uit in het hotel'. We stapten een taxi binnen.

Toen we aankwamen zag ik iets wat dat op een hotel moest lijken. Het was niet bepaald skeer maar ook niet wauw! Wassim zag dat ik er raar naar keke hij Lachten en zei :'kom naar binnen'. Ik volgde hem naar onze kamer. We gingen zitten in de zetel en hij begon te praten :'kijk je zou denken dat ik je naar een luxueuze hotel zou brengen, maar daar heb ik bewust niet voor gekozen.het is niet omdat je het niet verdiend, of omdat het te duur is. Maar ik kon me wel iets herinneren wat je me vroeger altijd vertelde. Je wou altijd wat goeds doen. Daarom heb ik ervoor gekozen dat we samen naar ouganda gaan trekken voor de mensen in armoede hier te helpen. Hij keek me afwachtend aan. Ik zei :'woooow!! Zeg wlh je hebt dit geregeld, dit is 10000 beter dan een tropische vakantie.' ik knuffelde hem, ik was kapotblij. Ik wou altijd al wat doen want de wereld is namelijk zo oneerlijk. Ookal heb jij het misschien goed, er zijn altijd mensen die het slechter hebben. C'est la vie!

Ik was zo benieuwd, ik wou al gelijk beginnen. Wassim zei :'we gaan vanaf morgen beginnen, want morgen komen ook alle kleren en voedselpakketten voor de mensen aan. Ik knuffelde hem dood en zei :' dankjewel dit was 10000 keer beter dan op vakantie maar iets tropisch '.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now