Pov Nisrin

922 60 15
                                    

Voor de mensen die me altijd vragen hoe mijn liedjes heten die ik in mijn boek zet : (aya nakamura pourqoui tu force👆)

Ik werd wakker en ik zag gelijk dat ik weer in het ziekenhuis lag. Ik moest verplicht 1 nacht blijven voor onderzoek. Ik hoorde iemand en ik keek bij het raam en zag wassim zitten. Ik zag hem diep in gedachten naar buiten kijken en hij had die ene ketting vast. Ik bleef even maar hem staren todat hij het doorhad. Hij was duidelijk geschrokken en keek naar me en stopte de ketting vlug weg. Hij zei :'euhmm ben je al wakker'? Ik knikte en keek  hem meteen glimlachend aan. Er was even een stilte een kille stilte waardoor je een rijstkorrel zou horen vallen. K was deze stilte niet gewoon van wassim, hij haat stiltes.

Ik begon maar met :'ben je hier allang'. Hij knikte afwezig en kreeg ineens een telefoontje hij stond op en ging naar de gang. Ik zuchte en twijfelde of ik zou afluisteren. Maar bedacht me dan dat ik hem vertrouw en dat ik at dan beter niet zou doen. Ik pakte men kleren en ging de douche dan maar in. Ik genoot van een heerlijk badje.

Toen ik klaar was ging ik maar de gang en zag ik nergens wassim. Ik keek nog rond me en besloot hem te bellen.
N:'hey wassim waar ben je?'
W:'heey schat ga naar huis met je auto. Ik moet nog wat zaakjes regelen, ik beloof deze avond thuis te zijn inshallah'! K hou van jou.'

Ik wou nog wat terug zeggen maar hij had al afgehaakt. Hij liet me met duizenden vragen zitten. Ik pakte snel men valieze in en ik ging naar buiten. Ik belde lina men moeder om te vragen waar ze die dag men auto had geparkeerd. Ik bleef zoeken en ik vond hem uiteindelijk. Ik stapte in en racde naar huis. Thuis aangekomen ruimde ik het huis op en begon met schoknmaken. Ik was vroeger klaar met schoonmaken dan ik gedacht had. Want het huis hier is  te groot waardoor ik alleen de kamers schoonmaak waar we dagelijk komen. De rest word door de schoonmaster van wassim gedaan. Voordat hij getrouwd kon hij niet schoonmaken dus deed zen schoonmaakster dat.

Ik ijsbeerde wat door het huis, ik voelde me gedtresseerd ik wou weten wat er met wassim was. Waarom hij zomaar vertrok? Waarom hij ineens een ketting draagt? Ik dacht na en toen bedacht ik em dat ik iets belangrijks ben vergeten. Ik ben het grote nieuws vergeten zeggen tegen sanae. Men schoonouders wisten het al want ze waren gisteren even langs gekomen. Ik belde haar op en vroeg haar om te komen. Ze zei:' ja sgoed ik ben er over een uurtje'.

Ik zetten vanalles tafel en deed wat kaarsjes aan.na wat wachten hoorde ik de bel. Ik stond op en zag sanae. Ik ging zitten en ik had een dikke smile op mme gezicht. Ze keek me raar aan en zei :'waar heb je die smile aan te danken'. Ik zei :'omdat ik in verwachting ben misschien?' haar ogen werden groot en ze gaf me een dikke knuffel. Ze riep :'omg!! Girll!'

We praten nog wat bij en na even werd ze gebeld door rida. Ik bracht haar naar huis. Nadat ik terug was was het al 22:00 ik zag nog steeds geen wassim. Dus ging ik maar slapen.

Ik hoorde na een tijdje iemand naar binnen komen en wist dat jet wassim was. Hij gaf me een kus en ging slapen. Ik wou hem nu niet lastigvallen met mijn vragen dus besloot ik die maar te houden voor morgen..

Iemand enig idee wat er met wassim is?!

Stem allemaal zou heel lief zijn! 🌟

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu