Pov Nisrin

958 58 1
                                    

Ik opende de deur en de ziana (visagiste) begeleide me naar beneden. Beneden aangekomen hoorden ik ze allemaal zingen (slaat oe slaam..). Ik zetten men grootste fake glimlach op en ging zitten op men versierde zetel. Ik zg de fotograaf al wat foto's trekken. Sanae kwam naast me zitten voor een foto en fluisterde : Nisrin lachen. Ik Lachten nog wat faker en ze deed haar duimen omhoog. Ik 
Was al  best wel blij dat men wallen weg waren. Deze dagen heb ik ook niet echt kunnen slapen.

Na wat foto's te trekken hoorde we het getoeter al van de auto's van soufianes familie. Ik begon zenuwachtig te zijn, want ik besefte nu pas dat ik straks alles met hem moet delen. Men kamer, men eten, het huis....
Ik bleef zitten en ikk hoorde iedereen zingen. Ik zag soufiane arm in arm met zijn moeder naar binnen komen. Ik zag ook dat sara er ook was. Ze keek me heel vies aan en klapte en zong mee. Wlh deze wijf geeft me jnoen. We moesten poseren voor de foto en we deden gewoon alles wat er gevraagd werd. Na de foto's was het tijd voor de dadels en melk. Ik gaf hem de dadels en melk en Lachten mar wat. Hij deed hetzelfde  bij mij maar dan wel met een vieze grijns.

Nadat we klaar warenet alles gingen we omw park. Ik zei geen woord in de auto. Iik zag wel dat sara meeging met ons. Ze bleef maar plakken bij soufiane, ze maakten den snapchats. Phel dat zij de bruid was. Ik wou heel graag met haar ruilen wlh.

Aangekomen bij het park maakten we de nodige foto's. Allee 'nodige' ik denk dat sara er meer opstaat dan ik zelf. Maar opzich vond ik het niet Zo erg. Ik had toch geen zin in deze bullshit. Het liefst wil ik nu gewoon weg lopen naar een heel ver land. Maar als ik da ga doen denk ik dat ik geen familie meer heb. Bij die gedachten keel ik maar wat uit het raam.. Ik heb nog steeds geen woord met soufiane uitgewisseld vandaag. Beter ook die vieze hond moet niet tegen me praten, of me uperaubt aanraken.

We kwamen aan bij de zaal en we zagen de rode loper al klaar staan met allemaal bloemblaadjes. De ziana (visagiste) zei: neem elkaars hand maar vast. Ik voelde dat soufiane zen hand in die van mij klemde. Ik kreeg zo'n vies gevoel. Maar ik bleef maar lachen. Aangekomen bij de zaal zag ik sanae al het snoepbuffet maken. Ik trekte men hand terug van de hand van soufiane. Hij zei :ik ga nar de mannezaak als je me nodig hebt roep me maar habiba. Ik knikte maar wat en hij ging weg. Ik deed men trouwjurk uit en deed en joging aan. Ik hielp nog met vanalles in de zaal.

Na een uurtje kwam eindelijk de andere visagiste aan. We konden eindelijk beginnen met de haren van sanae en lina. Ik ging zelf men kamer in en ging men haar ook maken. Over een uurtje komen de gasten.

Na een halfuurtje was de nadere visagiste klaar met lina en sanae. Ze kwamen binnen en ik bekeek ze vanaf men grote spiegel. Wauw! Riep ik.

Dit was de jurk van lina

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dit was de jurk van lina. Het stond men zusje echt prachtig.

Dit was de jurk van sanae ze bedden allebei nog wat make up aan en ze gingen de Dj helpen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dit was de jurk van sanae ze bedden allebei nog wat make up aan en ze gingen de Dj helpen. Ik zat er weer alleen,samen met de visagiste. Ik glimlachte af en toe naar haar. Ik hoorde dat de muziek net op was. Ik had zin om te dansen wlh. Ik bewoog rustig. De visagiste pakten men handen vast en we danste de kamer uit naar de zaal. Er was nog niemand dus het kwam goed uit. Nadat we klaar waren Lachten we ons dood. De visagiste is zo'n lieve vrouw ze heet samira. Ze is ook Marokkaans en ze is 23jaar. We praten wat met elkaar.

Toen  ze klaar was, bewonderden ik mezelf

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Toen  ze klaar was, bewonderden ik mezelf. Ik had een roze met zilveren kurk aan met een zilver kroontje. En men haar opgestoken. Dit was men eerste en laatste jurk. Ik hou niet van zoveel tralala. Ik maakten nog wat foto's voor snap en ik wachten op soufiane. Nadat soufiane eindelijk kwam, gingen we de zaal naar binnen we maakten foto's etc...

Nadat het tijd was om te eten ging ik aan de tafel van men vriendinnen en sanae en lina zitten. We praten wat bij en aten. Toen we klaar waren gingen we wat dansen. Nadat we een paar uren verder waren ging ik terug naar de ziana voor men bruidsjurk aan te doen.

Toen ik klaar was ging ik samen met soufiane de taart snijden. Ik dansten nog met men familie.toen het einde van deze  vermoeiende 🙀 dag aankwam. Gingen we eert een dua doen voor ik en soufiane.

Toen we klaar waren was het tijd om naar huis te gaan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Toen we klaar waren was het tijd om naar huis te gaan. Ik nam afscheid van iedereen. Toen ik bij mijn moeder aankwam gingen de tranen naar beneden. Ze fluisterde :sorry schat van dit alles. Ik zei haar dat het niet uit maakte. Ze glimlachen en huilde ook. Ik kwam aan bij mijn zusje ze was nog veel verdrietiger. Ik hou van je zei ik. Ze knikte en kuste me op men wang. Tien kwam ik bij sanae aan. Mijn bestfriend. Wlh ik knuffelde haar dood we lieten wat tranen vallen. Ik beloofde haar dat we veel gaan afspreken.

Ik stapte de auto in omw naar een  huis dat ik niet ken. Ik kwam aan bij een best wel groot huis. Het was geen villa maar San nog het was groot. Ik ging naar binnen. Ik zei geen woord tegen soufiane en ik zocht de douche. Toen ik hem vond ging ik douchen ik pakte een slaapshirt  uit men koffer en deed die aan. Ik ging naar buiten en zg soufiane me verleidelijk aankijken. Hij zei :zullen we? Ik zei :euhmm nee ik slaap op de bank of in de logeerkamer. Hij smeekte me om dat niet te doen. Maar ik weigerde. Hij zei :ok dan misschien niet met jou. Ik keek hem raar aan. Ik ging naar beneden en hoorden hem bellen met iemand. Toen ik de bel hoorde deed hij open en ik zag sara. Hij zei :veel succes met alleen slapen ik heb men partner al gevonden. Tfoeee wataafaaaak deze gast is kkr vies tfoeee!! Kifesh!?????!!!

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now