Pov Nisrin

907 48 13
                                    

Het is vandaag een normale dag, het is donderdag en ik ben net thuis van men werk. Ik zag dat wassim zen auto niet voor de deur stond. Ik parkeerde de mijne en ik ging naar binnen. Ik was echt zo moe ik heb vandaag men nieuwe kledinglijn op een catwalk geshowt. Het liep allemaal wel goed behalve dat het werk dat ik doe echt vermoeiend is. Ik ging naar binnen en warme nog wat pasta op, terwijl de pasta opwarmde ging ik men pyjama aandoen en douchen.

Na alles gedaan te hebben ging ik met men bord pasta voor de tv zitten en ik starte netflix op. Ik keek naar de datum van vandaag en ik realiseerde me nu pas dat ik morgen jarig ben. Ik heb het zo druk dat er zelfs geen tijd is voor feestjes, familie,.... Ik zucht diep en ik dacht aan men leven opdit moment. Na het ontwaken van mijn gedachtes, hoorde ik de deur open gaan. Ik keek op en keek in die welbekende ogen van wassim. Ik draaide me meteen om en keek naar de tv. Hij warmde zijn bord met pasta ook op en ging ook voor tv zitten. Ik zuchte en stond op, ik kijk boven wel tv.

De volgende dag
Ik werd wakker door men telefoon die afging van de berichten. Ik schrok wakker en keek wie me nu weer lastigviel. Maar het waren allemaal Emails en berichten van bedrijven en vrienden, voor men verjaardag. Ik beantwoorden wat berichten en ik stond op. Ik nam eerst en vooral een lekkere douche ne ik ging naar beneden. Het was raar dat wassim er niet was hij werkt nooit op zaterdag. Vraag me niet waarom ik aan hen denk. Maar hij is en blijft wel men man, aangezien de omstandigheden.

Na het ontbijt ging ik op mijn telefoon. Ik zag een bericht van sanae: heey schat eerst en vooral een gelukkige verjaardag bitch! 😻 WLH ik hou van jou vergeet dat nooit. We kennen elkaar echt te leng en inshallah blijft dat zo ❤️. Altijd leuk met jou, zieke tijden gehad samen love youu schat 👭💍. Ik beantwoorde het met :'dankje achat love you to en inderdaad inshallah nog vele jaartjes samen inshallah ❤️. We geraakte in een gesprek totdat ze zei :' kom rond13:00 naar men huisdan gaan we shoppen. Ik stemden in en ik ging me klaar maken.

Nadat ik eindelijk klaar was ging iik richting sanae ziikk zaag jaar al klaar staan. We gingen samen winkelen.het was echt leuk we hebben vooral veel gelachen. Dee dochter van nisrin waas oook mee ze is echt een schatje. We gingen terug naar huis maar onderweg
Zei ze :'ik heb nog een verassing voor je, allee het is niet van mij iemand zei me dat ik je een blinddoek moest geven. Ik keek haar raar aan want ze had dat sneaky lachje op.

We kwamen aan want ik voelde de auto stoppen, ik werd begeleid naar buiten door sanae. Ze pakte haar dochter en gaf me een hand. We gingen een deur binnen en ik mocht men blinddoek uitdoen. Ik stond voor  een andere deur en ik moett hem open doen. Toen ik dat deed hoorde ik :'VERASSING'! ik keek verbaasd rond me. Ik zag al men familie en vrienden. Ik moest huilen van blijdschap het laatste wat ik had verwacht was dit. Ik bedankte ze allemaal, en nog steeds in shock zei sanae :'dit is de persoon die je eigenlijk moet bedanken'. Ik keek op en zag...

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now